LAMPU SULUH - HEAD LAMP....???

Discussion in 'Info pemancing' started by joran maluri, Mar 6, 2011.

  1. azamamsamad

    azamamsamad Siakap

    ala,, kalau takat sepuluh dua pon mau kira kaaa,, kira kawan ikhlas laaa
     
  2. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    BUKAN MACAM TUAN.....
    NANTI TERMAKAN BUDIIII..DI BAWA MATI...HE HE HEEE :p ;D ;D
     
  3. azamamsamad

    azamamsamad Siakap

    ;D :D saya dah beli macam macam dah ni,,, try bro buka laman web hunting clothes,, kat situ macam macam ada wehhh, bet gak,, tak laa masuk hutan pakai baju masuk bandar,, try tgk kasut tu bro,,, best wooo
     
  4. azamamsamad

    azamamsamad Siakap

    termakan budi kenalah ajak bila nak mancing hehhehee
     
  5. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    LINK NYA ADA KE...???
     
  6. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    ;D ;D ;D ;D
     
  7. armaged

    armaged bawa joran..sembang pelan pelan.....

    bro azamamsamad,

    trend terchanggih headlamp skrg adalah design jenis single led (high power "cree led")
    lensa pula jenis boleh focus "spot" ke "flood"....dgn lontaran cahaya sejauh 100mtr+
    keterangan cahaya pun ada setting.
    klu bro jumpa jenis mcm ni tlg postkan gmbr dgn harganya ;D ;D
     
  8. BuGie

    BuGie ............

    aji, mane dpt lampu petzl ?....nk kirim ser....
     
  9. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    ;D ;D ;D.....KAT KUALA KANGSARRR
     
  10. sbbs

    sbbs Tenggiri

    biar betul blei ler byk sikit pastu jual ler kat sini
     
  11. BuGie

    BuGie ............

    aduh...jauh la pulak....kehkehkehkekeh....
     
  12. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "


    :)..nk cari gak laaaaaa..............yg murah2..hehehehhheee
     
  13. azamamsamad

    azamamsamad Siakap

    yg murah dan kualiti laa ye tuan
     
  14. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    azamamsamad...

    THX 4 CALLING EDEN 1 JAM 30 MINIT... ::)

    MAKK AIII LAMAA BONAR BERCAKAP DALAM PHONE....HA HA HAAA ;) ;) ;)
     
  15. azamamsamad

    azamamsamad Siakap

    x caya rasanya selama tu,,, ha,,, tu laa kalau dah bercakap ngan sifu,, rasa sekejap jeee,, nasib baik terputus,,, bateri habisss kee,
     
  16. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    SIFUUU...??? ADEEIIIIIIIII... ::) ::) ::)
     
  17. k_rulez

    k_rulez Marlin

    kalau camneh bole ler order sebijik dua... hehehee...
     
  18. kimie

    kimie Marlin


    KIHKIHKIH........teman nak gak......... ;D ;D ;D
     
  19. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    tompang sekaki ;D ;D ;D
     
  20. k_rulez

    k_rulez Marlin

    kalau dapat yg paling terang punya... pastu boleh suluh jauh cun jugak... betul tak kawan2...
     

Share This Page