Lama Menyepi Kini Kembali Bersama Satuuuu Kaki P.net

Discussion in 'UMUM' started by Sipari_Pari, Feb 10, 2015.

 1. Sipari_Pari

  Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

  Assalammualaikum kepada semua warga Kaki P.Net,

  Alhamdulillah.... dapat juga saya kembali di sesawang P.net ini yg sudah sekian lama saya tidak menaburkan buah fikiran dan berkongsi pengalaman dan juga berkongsi aktiviti pancing di sesawang ini.

  Saya juga ingin memohon maaf kepda pihak Admin dan juga pihak MOD P.Net kerana saya sudah meninggalkan arena memacing saya buat seketika atas sebab-sebab tugasan harian dan juga sebab-sebab urusan peribadi. Dan tidak lupa juga saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih saya kepada pihak Admin dan juga warga Moderator sesawang ini yg masih mengekalkan identiti saya didalam server P.net ini.

  Alhamdulillah .... setelah saya mentelaah...semua topik didalam P.Net ini ...saya dapati banyak juga perubahan yg telah berubah dari segi idea dan juga pengalaman serta ahlinya yg bertambah...alhamdulillah..

  Disini saya juga ingin mengambil kesempatan ini....menyuarakan dari kata naluri sebagai seorang pemancing yg lemah ini yg mana akan berasama di Sesawang P.Net ini bersama sahabat-sahabat yg masih mengenali saya satu ketika dahulu...

  Terima kasih Kaki P.Net
  Azman@Sipari_Pari

  ;D ;D ::) ::) :D :D
   
 2. cdgtxx

  cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

  Waalaikumsalam tuan Sipari_pari.....

  selamat kembali setelah lama bertapa di gunung yg sepi.....kikikiki..

  Selamat menyambut ulang tahun yg pertama...hehehe

  Date Registered: February 17, 2014, 09:51:24 PM
   
 3. doktor_xp

  doktor_xp 013-2466299 - Naga

  selamat datang kembali tuan... ;D

  selamat ulangtahun pnet yang pert1... huhuhu..
   
 4. Sipari_Pari

  Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

  ;D (Terima kasih ...kepada tuan Moderator...dan juga nagamasakmerah....nama dia ajer dah mengerunkan...hehehehe
   
 5. cenonetboy

  cenonetboy 019 2282 412

  As salam....

  Welkam back man pari2.....jom g OFB...... ;D
   
 6. Sipari_Pari

  Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

  TQ..TQ...Tq..tochey....net. Lama aku tak jumpa kau net.... teringin gak dihati ini nak pegi OFB....hehehe...bila ada trip...??? ada kosong ker..kalau ada selit lah aku sorang...hehehehe..
   
 7. Zass

  Zass Marlin

  Welkoooom back sipari_pari ....juga dikategorikan otai tahap arowana skrg dah jadik bilis sbb lama sgt bertapa smpai dah x ingat password p.net......salah seorang otai pulau ketam yg juga blogger yg ada blogspot sendiri.....hebat2 ;D...errrrrr..pernah kal tp jarang angkat tgh mancen line x clear kot... ???
   
 8. Sipari_Pari

  Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

  TQ..TQ Zass....hehehehe memang pun ...saya dah sememangnyer dah tak ingat apa password P.Net saya nii....date register pun dah tak sama ..memula P.Net ni bukak sesawang nyer..dlm profile saya...hehehehehe..

  Lama jugak saya menyepi...tahun nii tahun nak memulakan semula langkah pemancingan aktif seperti dahulu ... ;D ;D :eek: ::)
   
 9. - Nodri Selama -

  - Nodri Selama - 013-5872713

 10. Sipari_Pari

  Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

  Salam Tuan AJK..hehehe

  Yang posting 2013 ti..memang Siparipari tapi bukan saya @ Sipari_pari ... ;D ;D ;D nanti member semua kompius dgn nickname tuu... hehehe

  Tapi posting dia tu...menarik gak tuu...main casting... tapi saya pernah jugak casting kat area sana ..tapi kolam ternakan lah..sambil mencuba lure baru..bersama KK satu ketika dulu.. hehehehe
   
 11. Zass

  Zass Marlin

  Adehhhhh.....konpius konpius...ini bkn siparipari blogger pancingport.blogspot.com....ini org lain le tp nickname sama... ??? ???
   
 12. ewak

  ewak Arowana

Share This Page