Lama Menyepi Kini Kembali Bersama Satuuuu Kaki P.net

Discussion in 'UMUM' started by Sipari_Pari, Feb 10, 2015.

  1. Sipari_Pari

    Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

    Assalammualaikum kepada semua warga Kaki P.Net,

    Alhamdulillah.... dapat juga saya kembali di sesawang P.net ini yg sudah sekian lama saya tidak menaburkan buah fikiran dan berkongsi pengalaman dan juga berkongsi aktiviti pancing di sesawang ini.

    Saya juga ingin memohon maaf kepda pihak Admin dan juga pihak MOD P.Net kerana saya sudah meninggalkan arena memacing saya buat seketika atas sebab-sebab tugasan harian dan juga sebab-sebab urusan peribadi. Dan tidak lupa juga saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih saya kepada pihak Admin dan juga warga Moderator sesawang ini yg masih mengekalkan identiti saya didalam server P.net ini.

    Alhamdulillah .... setelah saya mentelaah...semua topik didalam P.Net ini ...saya dapati banyak juga perubahan yg telah berubah dari segi idea dan juga pengalaman serta ahlinya yg bertambah...alhamdulillah..

    Disini saya juga ingin mengambil kesempatan ini....menyuarakan dari kata naluri sebagai seorang pemancing yg lemah ini yg mana akan berasama di Sesawang P.Net ini bersama sahabat-sahabat yg masih mengenali saya satu ketika dahulu...

    Terima kasih Kaki P.Net
    Azman@Sipari_Pari

    ;D ;D ::) ::) :D :D
     
  2. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    Waalaikumsalam tuan Sipari_pari.....

    selamat kembali setelah lama bertapa di gunung yg sepi.....kikikiki..

    Selamat menyambut ulang tahun yg pertama...hehehe

    Date Registered: February 17, 2014, 09:51:24 PM
     
  3. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    selamat datang kembali tuan... ;D

    selamat ulangtahun pnet yang pert1... huhuhu..
     
  4. Sipari_Pari

    Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

    ;D (Terima kasih ...kepada tuan Moderator...dan juga nagamasakmerah....nama dia ajer dah mengerunkan...hehehehe
     
  5. cenonetboy

    cenonetboy 019 2282 412

    As salam....

    Welkam back man pari2.....jom g OFB...... ;D
     
  6. Sipari_Pari

    Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

    TQ..TQ...Tq..tochey....net. Lama aku tak jumpa kau net.... teringin gak dihati ini nak pegi OFB....hehehe...bila ada trip...??? ada kosong ker..kalau ada selit lah aku sorang...hehehehe..
     
  7. Zass

    Zass Marlin

    Welkoooom back sipari_pari ....juga dikategorikan otai tahap arowana skrg dah jadik bilis sbb lama sgt bertapa smpai dah x ingat password p.net......salah seorang otai pulau ketam yg juga blogger yg ada blogspot sendiri.....hebat2 ;D...errrrrr..pernah kal tp jarang angkat tgh mancen line x clear kot... ???
     
  8. Sipari_Pari

    Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

    TQ..TQ Zass....hehehehe memang pun ...saya dah sememangnyer dah tak ingat apa password P.Net saya nii....date register pun dah tak sama ..memula P.Net ni bukak sesawang nyer..dlm profile saya...hehehehehe..

    Lama jugak saya menyepi...tahun nii tahun nak memulakan semula langkah pemancingan aktif seperti dahulu ... ;D ;D :eek: ::)
     
  9. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

  10. Sipari_Pari

    Sipari_Pari Dulu Kini Dan Selamanya

    Salam Tuan AJK..hehehe

    Yang posting 2013 ti..memang Siparipari tapi bukan saya @ Sipari_pari ... ;D ;D ;D nanti member semua kompius dgn nickname tuu... hehehe

    Tapi posting dia tu...menarik gak tuu...main casting... tapi saya pernah jugak casting kat area sana ..tapi kolam ternakan lah..sambil mencuba lure baru..bersama KK satu ketika dulu.. hehehehe
     
  11. Zass

    Zass Marlin

    Adehhhhh.....konpius konpius...ini bkn siparipari blogger pancingport.blogspot.com....ini org lain le tp nickname sama... ??? ???
     
  12. ewak

    ewak Arowana

Share This Page