Kolam Tadahan Selangor area Jenderam

Discussion in 'Air Tawar' started by Pak Syed, Mar 4, 2014.

  1. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    boleh je, kawasan parking kena follow dia.
    ni nombor henpon dia 0135293050
     
  2. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Update hasil semalam.

    [​IMG]

    Pikok curut 100g jew.....
     
    Last edited: Jan 17, 2017
  3. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Update terkini
    Hasil minggu lepas
    Hari Jumaat petang
    Peacock Bass 1.2kg
    (Berapa cm xpasti sbb xbawak tape ukur)
    Cultiva crank 28mm
    [​IMG]
     
    Last edited: Jan 17, 2017
  4. eizam

    eizam Marlin

    wahh,...menarik ni.. jenderam...dekat area dengkil la kan??.
     
  5. gaara_X

    gaara_X Marlin

    layan base atau boating nie....pi ari tue...tengok ada layan boating....susah juga pb kat sana ek...
     
  6. eizam

    eizam Marlin

    kalau naik tiub tayar lori..boleh x ??..

    ada komplot tergempaq ka ??..
     
  7. gaara_X

    gaara_X Marlin

    hihkhihkhhikkk....naik tiub lori nie cam komplot nak mandi lombong je boss....hihkhihkhhihkk
     
  8. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    layan landbase je.

    pagi sabtu dan ahad try lg area situ, guna teknik spinfly, menjadi jgk.
    Ada jgk yg boating haritu.
    Pada saya, landbase lagi best.

    (tuan ada berhampiran saya ke waktu tu?)
     
  9. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    petang khamis @ jumaat ni InsyaAllah repeat lg port pb ni
    Sapa2 nk join, mehler.
     
  10. eizam

    eizam Marlin


    tringin join..

    tapi .. balik keje lewat...

    slalu kul brapa ada situ??.
     
  11. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    pukul 6.15 mcm tu la.
    cuma set casting dh ready ikat
    klu dh sampai lokasi terus cast je

    Klu ptg tu tuan ada nampak motor lc hitam, sy la tu
     
  12. eizam

    eizam Marlin

    Alhamdulillah.. dpt jg kacau² sifu kat port....
    Insyallah..sabtu nk repeat order... hahahhaahaha..
     
  13. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Haha.... Repeat sbb boiling depan mata la tu ;D ;D ;D
     
  14. eizam

    eizam Marlin

    hahhaaa

    kusangka dah redup waktu petang...rupanya panasssssssss tgh tepi kolammm...

    ;D :D :D :D
     
  15. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Hari sabtu petang bolehla turun
    Pagi xleh sbb kena hantar kdn ke ampang + bawak anak jalan2
     
  16. eizam

    eizam Marlin

    ptg ni turun ka??.
     
  17. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Petang ni InsyaAllah kalau xdak apa2 hal turun lg di port yg sama.
    Standby bulu, apollo dan mini gewang.

    Aku nak try teknik gila2 pulak
    Teknik apollo pelampong!!!!!
     
  18. eizam

    eizam Marlin


    tringin nk turun ptg ni lg..

    tapi ...kesian wife dan anak2 tunggu dlm keta...
     
  19. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    bawak tikaq, berkelah kt tepi tu (jgn bagi anak mandi ;D ;D)
     
  20. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Paras air dalam lombong ni semakin menyurut.
    Ikan PB pulak semakin ramah menyambar sebarang jenis umpan.
    Tak mcm mula2 dulu PB yg susah sambar gewang.
    Skrg ni tak kira umpan Fly, Gewang, pencil, popper, soft plastik semua boleh naik.

    Ada 1 video baru, naik saiz besar (anggaran 2kg) cuma tak tahu sumber mn.
     

Share This Page