Kolam Tadahan Selangor area Jenderam

Discussion in 'Air Tawar' started by Pak Syed, Mar 4, 2014.

  1. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

  2. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    esok pagi ingat nk try test port ni lg
    sabtu petang dapat banyak strike (guna bulu), gewang xnk langsung walaupun halus.
    kalau guna anak udang hidup sekejap je dapat.
     
  3. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Umpan killer ;D ;) ;D

    Saya tunggu update terkini dari tuan PS :p
     
  4. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    sebenarnya dah ada hasil diluar dugaan tapi pc lembab pulak nk upload gambar.
    Sebarau dan PB dgn micro jig!!! (bukan saya yg dapat tp adik)
     
  5. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Oooooooo selain pikok situ pon ada sebarau :eek: :eek:
    BEST ;)
     
  6. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Ramai turun cast smlm tapi xnampak sebarang strike,
    time nk balik sorang brader ni cast terus dpt misscall PB (kebetulan frenzy FB betul2 tempat lure berenang)
    Aku pun sauk udang dan terus dapat 2 ekor PB, lampam dan berekor2 anak belida a.k.a. selat.
    (sekali lagi gambar xde sbb malas ar) :-X :-X :-X
     
  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Malas up gambar mesti sebab pikok beso punya pasal ;D ;) ;D
     
  8. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Ha, dapat pun upload gambor terbako ;D ;D ;D
    tapi bukan aku yg dapat da, adik aku da
    [​IMG]
    kecik je

    [​IMG]
    ini yg paling aku jeles, lepas naik PB, cicit badong pun sapu
    tapi sebarau ni mcm sakit, zoom kalau nk tahu
     
    Last edited: Jan 17, 2017
  9. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Terbaik tuan Pak Syed !

    Hahaha sekarang layan pikok gan jig aje.
    Sebarau tu kurang vitamin ;D ;D ;D
     
  10. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    huhu best tu paksyed.... ;D
     
  11. uuuuu...terbaik....nnti saya post hasil saya plak...huhuhuhu
     
  12. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Hari sabtu ni ada komplot casting kt jenderam.
    Boleh masuk dlm fb Syed Firdaus untuk maklumat lanjut
     
  13. GengJahat

    GengJahat Tenggiri

    rasa nak ikot tapi tak penah mengcasting
     
  14. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Majoriti x kenal sesama sendiri dlm komplot ni
    Bottom pun boleh
    Aku xleh join sbb kena kerja outstation.
     
  15. khairull

    khairull Pelata

    wah mcam best ja...nak folow boleh main terjah ja ka ni...heheh
     
  16. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Boleh contact beliau, InsyaAllah dia akan ajar cara2.
    Lubuk rahsia dia je yg tahu.
     
  17. gaara_X

    gaara_X Marlin

    alamak.....sabtu nie ke....bro arol sure ade juga nie.....tak sempat juga laa nak pi.....koz nak g tengok bola final bukit jalil nie......insyaAllah....lain masa kot....
     
  18. khairull

    khairull Pelata

    bukit jalil male boh..pagi mekong dulu
     
  19. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Ni dia punya iklan dari FB Beliau SYED FIRDAUS SYED FADZLI
    -----------------------------------------------------------------
    King's Caster Mega Komplot.

    Dengan rasa merendah diri ingin menjemput anda untuk memeriahkan komplot.

    Lokasi....
    -(Jenderam)
    -Sabtu(23/5/2015).
    -7pg. Berkumpul di kedai minum .
    -Open category (casting & bottom).
    -Tiada hadiah dipertaruhkan.

    Lure.
    -Semue jenis lure boleh diguna pakai.

    Target.
    -Belida/Haruan/Toman/Baung/Sebarau

    Tujuan
    -Mengeratkan silaturrahim dan persahabatan
    -Suai kenal dan beramah mesra dengan ahli baru
    -Membina ukhwan sesama caster

    Pesanan.
    -Sila bawa baju persalinan kerana ada sesi meredah sungai.
    -Parang,boot getah adalah digalakkan.

    Jika ada salah dan silap. Maafkan sy.
    Sekian.
     
  20. khairull

    khairull Pelata

    ni p bwak moto atau bley park kt kedai tuan?
     

Share This Page