kolam RM 3.RACHUNN di Pg 5,7,19 ,28,31,44,60,69,76,89,100~103,108,119,124 & 133

Discussion in 'Air Masin' started by jai peon, Jun 2, 2012.

  1. owh...ingat de cnr macam kat azizi...maap ye tuan... ;D ;D ;D
     
  2. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    hehe.. xpe2.. ;D ;D ;D
     
  3. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    lom penah try lagi kat kolam ni...
     
  4. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    semalam baru pergi kolam ni.. igt nak cari lauk dan test SP.. sekali smpai.. suasana dah lain.. kolam besar sunyi.. tiada org pncg.. dan mereka sudah tukar ke kolam kecik sebelah pintu masuk.. kolam yg sgt kecil.. dan xleh nak menempatkan ramai pemancing.. sy tnya budak yg jaga.. dia ckp kolam besar masih boleh pncg.. tetapi ikan lama.. tak ada masuk ikan baru. setelah 4 jam memancing.. hnya berjaya mendaratkan 4 ekor siakap.. semasa membayar ikan.. tnya lagi pada budak jaga kaunter.. kolam besar akan ditutup.. :( :( :( :(
     
  5. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Main kolam kecil le bestttttttt ............ senang dapat sebab ikan kumpul setempat aje ;D ;D ;D takyah casting sana sini panjang tangan nanti ;D

    Dulu mula-mula buka ni le kolam first utk orang mancing ;)
     
  6. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    bang manba....er kolam kecik ada kalanya ikn pong x mau mkn umpan...huu huuu larikkkkkkkkkk
     
  7. ikan kat situ dah kenal tuan manba....mesti menyerah diri woooo...huhuhuhu
     
  8. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    bukak lagi ke kolam ni ???
    ada sesape tahu ;D
     
  9. cengkelik

    cengkelik Bilis

    Orang-Orang Banting atau Pengunjung kolam ini.

    Tolong update kolam ini , cadang nak pergi hujung minggu ni atau minggu depan.

    Tq
     
  10. FFY

    FFY Marlin

    kolam ni dah lama tutup.
     
  11. jai peon

    jai peon Marlin

    assalammualaikum... ;D
    kolam black da lama tutupp....

    tapi dia ada buka kolam baru tak jauh dari kolam azizi..


    sekian
    ;D
     
  12. maxpancing

    maxpancing Marlin

    Kat mana kolam Azizi nih? Dekat jalan yang sama dengan kolam RM3 lama ke?
     
  13. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    kolam yg selepas kolam azizi tu ke? sbb aritu ada nmpk kolam baru di buka.

     
  14. jai peon

    jai peon Marlin

    ya betul incik eone...
    rasanya ada banner kat pintu pagarnya..
    ikan dia kurang bau...
    ;)
     

Share This Page