kolam RM 3.RACHUNN di Pg 5,7,19 ,28,31,44,60,69,76,89,100~103,108,119,124 & 133

Discussion in 'Air Masin' started by jai peon, Jun 2, 2012.

  1. jai peon

    jai peon Marlin

    kerja kerja main... ;D

    balses gris salat mujarab kah...? he3
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tinggal kat opis da ;D
     
  3. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    bang berudu yg monster depa dah amikk dulu!.......tingaii yg sekelo2 je ;D
     
  4. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    sabtu lepas .. pegi melawat kolam ni.. org yg ada di kolam.. boleh di kira dengan jari.. xsmpai 10 org.. mmg syok la nak casting.. ikan byk.. tp.. org xramai.. hehe.. sambutan di kolam ni dah kurang.. mgkn ramai yg dah ke kolam azizi.. sbb pakej CnR yg di tawarkan.. =)
     
  5. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Selalunya sabtu ahad ramai orang, nak casting pon susah.
    Last p gan shahzam, tak mancing pon, saja tengok ;D
     
  6. Haruan xde kat sini...sebab tue datang tengok jer.... ;) ;)
    larikkkkkkkkkkkkkk
     
  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Aiyakk merata promote umpan killer ;D

    Nak tanya gak tuan PD ni kat kolam air masin ada rohu kah wei ???
     
  8. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    Sandorr kejap!
     
  9. assalam warga pancing.net. kolam ni masa puasa bukak x? rate per kilo still rm15 ke? mohon bantuan info dari kalian... ;)
     
  10. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    tuan siakapterbang kolam ini bulan puasa tutup... dan rate harga ikan sudah berubah rm16/kg.
    terbaru.. kolam ini ada keluar majalah umpan edisi ogos 2014. ;D ;D ;D
     
  11. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    kena beli mjlh ni hee hee
    wjah tn eone kompomm ada kali ni
     
  12. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Jgn tersalah beli 'main budak' sudah ;D :D ;D
     
  13. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..


    haha... tuan ast. mana ada gmbr sy...

    tuan manba... bahaya majalah tu.. hehe
     
  14. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    tn eone ada turun ?
    kasi up sikit racun syawalll! hee hee
     
  15. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    belum lagi la tuan Ast-Kulai, cadangnya ahad ni nak turun kolam ni.. ;D ;D ;D

    nnt klau dah pergi.. saya kasi hapdet.. ;D
     
  16. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    seperti yang dijanjikan.. sy akan upload gambar semasa sy ke kolam ini smlm.. kolam ini sudah tak semeriah mcm sebelum tutup semasa bulan puasa.. semasa sy smpai.. hanya ada 3 biji kereta sahaja. tak macam dulu.. penuh, nak parking pun kena jauh2.. hehe... masuk je ke dalam.. orang yang memancing.. tak smpai 10 orang.. haha.. merasakan bahawa.. 1 kolam tu.. saya yang punya.. hehe...

    [​IMG]

    [​IMG]

    sunyi.. orang tak ramai.. kincir pun sudah berubah tempat.. tidak di bahagian belakng lagi.. tetapi di depan dan tengah kolam.

    tetapi.. ikan masih sama frenzy.. =) saiz ikan juga sama.. bawah 400gram seekor.. layan UL juga syok di sini..

    Antara hasil tangkapan..

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  17. TAHNIAH tuan....kebanyakkan saya tengok ramai guna set UL dah kat sini...nakkan karen punya pasal...huhuuu
     
  18. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    yup... mmg klau g sini sbb nak layan UL je.. karen.. hehe... lagi pun skrg mmg pegi mana2 main UL je.. ikan kecik2.. so.. nak karen.. men UL la.. hehe...
     
  19. cnr ke wat balik ikan tu?
     
  20. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    kolam ni xde CnR.. semua bw blik.. ;D ;D ;D
     

Share This Page