Kolam Pancing Udang Galah Desaputra dan RnR Desaputra dibuka 27/3/2010

Discussion in 'PAPAN KENYATAAN UMUM' started by sepitbiru, Mar 21, 2010.

  1. sepitbiru

    sepitbiru Bilis

    Assalamualaikum w.b.t.

    Bismillahirrahmanirrahim..

    Salam kepada semua. Dengan merendah diri sebagai insan yg lemah, saya ingin menjemput sahabat sahabat ke majlis pembukaan kolam pancing udang galah dan RnR pada 27/3/2010. Diharap sahabat-sahabat dapat meluangkan masa untuk menjenguk dan menghadirkan diri ke majlis tersebut. Detail adalah seperti dibawah.

    Tarikh : 27/3/2010
    Masa : Majlis bermula 8.00 pagi- 11.00 pagi (jamuan ringkas disediakan)

    Waktu operasi kolam: 8.00pg- 11.30 malam ( setiap hari)

    Dijemput meramaikan majlis. Nasihat, pandangan daripada sahabat- sahabat amat- amay saya alukan.

    Untuk keteranagan lanjut, boleh hubungi:

    wan: 019 3136566
    Wadi: 019 7780382
    jemali: 019 2365106

    atau..layari www.kolamudangdesaputra.blogspot.com Lokasi juga boleh dilihat melalui WWW.WIKIMAPIA.COM. Taip RnR Desaputra dibahagian search.

    Terima Kasih. Wassalam.
     
  2. udangking

    udangking Bilis

    insyallah bang hari ni saya pergi kalo cuaca elok ngan takder aral melintang. ;D
     
  3. camunsif

    camunsif Jemuduk

    as salam...

    Kolam udang RnR desa putra ni still beroperasi ke? tengah mencari port area kajang-bangi. Jalan reko ada satu tapi agak kurang menarik.
    Pada otai2 yang tau tempat boleh kasi lokasi tak..
     
  4. lor...nape try bukak blog xleh....search rnr desaputra pun tak jumpa....betul ke link tuan bagi??
     
  5. kechek bilis

    kechek bilis "moh ngail sampai lebam" ..

    salam...

    kat ne ni???
     
  6. Zass

    Zass Marlin

    fuyooo...ini citer thn 2010 punyer ada lagi ke ?? ??? ??? ??? ???
     
  7. hasanal rasyid

    hasanal rasyid puchong permai~~ acid = 0193616247

    samelah tak boleh buka.... ???
     
  8. Din Garcia

    Din Garcia Siakap

    dah tutup lah tu kot....
     
  9. alem

    alem Tak kisah air masin ke air tawar

    kat mn ni tak penah dengar pun ...thailand kot ;D ...dari 2010 xda jawapan ker hehee
     
  10. baru lah terperasan post tahun 2010...tue yg pelik nape tak jumpa pun...
     
  11. camunsif

    camunsif Jemuduk

    hmmm.. memang dah tutup, saya pi cari.. yang ada cuma kolam kering, x tau la kalau silap tempat
     
  12. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Agaknye bukak utk perasmian jer kot.... :D :D :D
     

Share This Page