kolam pancing big boss kat kundang.

Discussion in 'Air Tawar' started by harimau berantai, Jun 11, 2010.

  1. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    saye ni plan nak try pi sane...ade sesape tau info terbaru kolam tu?bape pengeras n ade tak tau bile die org masuk ikan?
     
  2. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    lupa plak berapa bayaran...tp mmg murah n berbaloi2......ada 2 kolam....satu kolam jackport.....satu lagi kolam biasa.....
    ikan bole jual semula....kalau xsilap rm2 sekilo...dah lama xmasuk sana..... ;D
     
  3. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    o.kire tuan ade pengalaman la ye?tulah,dgr cite menarik.lalu malam mingu penuh ngan org.tu yg tergerak ati nak pi.cume x tau kos bape.uan dok ne?
     
  4. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    shah alam 17....keje kat sg buloh area pusat kawalan kusta negara.......dulu biasa g....rohu ngan patin serta tongsan berlambak kat kolam besor tu....... sport terbaik kat pondok tepi kedai mkn dan port tgh2 semua empat2 sisi ;D
    kalau nak best peram umpan sehari sebelum g mancing.....
     
  5. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    cantek idea ni..umpan ape yg sesuai ye bro?
     
  6. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    try dedak biasa jer....lg satu try dedak jagung ngan dedak biasa...campurkan.....tgk apa yg kena dan berapa byk...hehehe
     
  7. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    pergh..saye pon dok terliur ni.heheh.tq bro.jase baik mu akan dapat pingat keberanian gagah berani.
     
  8. mamat09

    mamat09 Marlin

    nk pegi pagi ahd...ade 1 kolaM buka hr ahd je.. sy survey mmg hasilnye berbaloi..
     
  9. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    o ye ker?nape lak die wat camtu?x penah lak saye dgr org buat stail camtu?
     
  10. mamat09

    mamat09 Marlin

    dah try mancing ke blm?
     
  11. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    blom..ingat nak pi osha line minggu ni...amacam?ade beran?osha jer la...heheh
     
  12. mamat09

    mamat09 Marlin

    klu nk kate ushar tu mmg dh hr2 ushar tuan..he2... tasik biru kt sblh tu byk jgk PB rasenye..
     
  13. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    2 bulanlepas ade gak tanye pakcik lyn mancing kat kota dasara.die org kundang.mmg byk pb,tp kene rajin berjalan.maklumlah.pancing ni dah jd aktiviti sukan...
     
  14. mamat09

    mamat09 Marlin

    btl tu byk brjln byk lg hasilnye...mcm casting snkhead...
     
  15. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    oo.iskh saye dok lyn mancing kat 1 area ni.tgk tempat cam lopak air..x tergerak ati nak pancing.sekali time nak blk tgk tempat tu,org bleh lyn ruan.adui..tepok dahi...penin sampai la ni.
     
  16. mamat09

    mamat09 Marlin

    klu tuan nk tau tmpt2 mcm tu la ade ruan.. kdg2 1 lopak je bleh naik 4 5 ekor..ikan ruan ni air sejengkal pn bleh lpk lg...
     
  17. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    tulah pesal.mmg x budjet tempat ade ikan.ingat anak ikan jer
     
  18. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    PERHATIAN...

    kolam ni dah dimasuki oleh ikan2 patin,rohu dan pacu semalam.anggaran dlm 1 tan lebih.jd bleh la sesape nak komplot pi sane.ni pon td tergerak ati pi sane,saje nak risik tempat.lepas rindu..hehehe ;D
     
  19. nazam23

    nazam23 oooo oooo oooo

    bang rimau,kasik google map cket tpt ni kat ner...mmmm
     
  20. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    mlm tadi big bos ada kat kolam seksyen 24....layan jackpot....hehehhee/.....
    esok pepagi ramai yg ada kat kundang casting PB......teman xdpt join....keje daaaa
     

Share This Page