Kolam Memancing Lombong Melintang Batang Benar n9

Discussion in 'Air Tawar' started by kerengge, Feb 14, 2012.

  1. fir daus

    fir daus umur 26 tahun - 013-6031788

    Tq utk info tuan kerengge
     
  2. joran_kecil

    joran_kecil Marlin

    smlm ngan kerengge

    semua lepas balik xde sape nk bwk blk janji dpt menarik ikan

    [​IMG]

    [​IMG]

    tq
     
  3. gaara_X

    gaara_X Marlin

    catch n release nampaknya boss.....heheheheheheee
     
  4. joran_kecil

    joran_kecil Marlin

    sifu jom lepak
     
  5. dukec70

    dukec70 Siakap

    Thank you boss. Dah jumpa kolam ni dah hari ini. Semalam masuk tilapia, patin dan jelawat. Rohu takda.. :'(
     
  6. blupipes

    blupipes wan-0122301739

    ::) ::) ::)
     
  7. mejark

    mejark Tenggiri

    cam best jer kolam ni....dah lama x mancing ni....thn 2014 ni dah leh start blk ni.... ;D
     
  8. joran_kecil

    joran_kecil Marlin

    Slmt memancing
     
  9. mejark

    mejark Tenggiri

    thn baru ni x dek gi mancing kat kolam ni lg ke bang??? sy dok kat enstek, kot2 ada rezeki, leh kite gi skali...klu x gi kolam ni, sy gi fish valley la kot minggu ni
    :)
     
  10. joran_kecil

    joran_kecil Marlin

    Kena tanye tuan kerengge
    Die yg pandai mancing2 ni... sy 4lo dari belakang je
     
  11. mejark

    mejark Tenggiri

    ok gak tu...klu ada rezeki, leh gak belaja ngan org2 lama...heeeee ;D
     
  12. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    Tunggu tokey kolam masuk patin kita komplot ok..baru2 ni masuk pacu 300kg x silap
    Tapi size 1-2kg je lah..syok2 tarik ok..kalau nak stim bkn sini tmptnya.. hahaha.. ;D
     
  13. mejark

    mejark Tenggiri

    nak jinak2 blk ni kene main syok2 dulu laaa....klu terus stim kang, hanyut plak kang...heeeeeeee ;D ;D ;D
     
  14. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    Arrrr...kaluau nak syok2 dulu boleh lah..kita tunggu masuk patin..hehehehehe..
     
  15. mejark

    mejark Tenggiri

    agak2nye bile tu tuan??? leh bg tips port2 yg best x klu mancing kat sana???
     
  16. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    Kalau nak main patin..duk dkt anjung tu..atau blah kiri dr anjung.. ;D ;D
     
  17. mejark

    mejark Tenggiri

    minggu ni ada sesape turun ke???klu ada nnt roger2...smalam dah gi tgk dah...ada info bile diorg nak tmbh ikan???
     
  18. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    Jom ptg ni free.. pkl 6 mcm tu..
    Berminat call/msg/whatsapp 0129350955
    Geli2 je patin sini..lepas gian...hahhha..jom2...
     
  19. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    Br call kolam.. semlm 09/01/2014 patin 300kg dibebaskan size lebih kurang 1-3kg seekor..bleh la kan?
    Jom layan..
     
  20. mejark

    mejark Tenggiri

    bile???heeeeee ;D ;D ;D ..... mlm smalam gi ngetest...kumpau ...kot2 teknik n mata kail x betul kot... 014-2310622... ni no sy bang kerengga... shoot sms jer...tepon sy speaker dah x brp nak elok...heeeeee
     

Share This Page