Kolam Memancing Lombong Melintang Batang Benar n9

Discussion in 'Air Tawar' started by kerengge, Feb 14, 2012.

  1. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    ada sesiapa pernah try kolam ni?
    baru masuk patin dlm 400kg..
    ;D ;D ;D...
     
  2. d.A.m

    d.A.m Tenggiri

    salam...kolam ni baru bkk ker....tak penah dengar pun kolam nie....
     
  3. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    eh dah lama kolam ni..zaman teman lom kaki pancing kolam.. kolam ni mmg dah wuud..
    kolam utk pancing harian sahaja.. takde games..takde jackpot.. ;D ;D ;D
     
  4. Daiwa_J13

    Daiwa_J13 Jemuduk

    kOLAM pAK MAIL
    kerja Nilai 2003 pun dah ada

    dah arwah pun , langgar JPJ. skang anak dia jaga, kadang~2 cucu..cun oooo.o.. nasib bek aku dah kawin..
    seronok kolam nie..kadang2 ptg2 masa cinta dulu aku bawak kekasih date kat kolam nie sambil mancing, skang dah ada anakpun aku mancing ngan bini/anak, sambil men ngan anak tgk lembu,ayam , itik, biri2 Pemandangan kolam nie indah, Ikan pun cantik leh makan, patin aku dapat semua saiz Baby..Join La facebook diorang Lombong Melintang, kadang2 mak kawan aku jaga Kaunter kolam, kadang2 Bini arwah, port rohu bawah pokok dan kat tanjung..tp kena datang awal pagi sebab org sentiasa full terutamanya hari ahad.

    Umpan rohu pallet strawberi, patin = pelbagai terutamanya pandan+ mauripan+ mcm2
     
  5. joran_kecil

    joran_kecil Marlin

    ade pg kolam ni. ikan x de la size mega tp klu kena masa nk mkn senang je dpt. atas skit ialah kolam 7 lakes kn?

    minta tuan tanah sentiasa update ikan masuk bole? hehe...
     
  6. shahrizz78

    shahrizz78 Siakap

    bro jk sila ke fb "kolam lombong melintang" .. tuan tanah ade update mcm2
    selalu gak g sini .. tp ikan no prob smggu skali masuk .. patin/rohu/talapiamerah dll
    cubalah .... ok
     
  7. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    ni kolam area 7 lakes tu ke(klau x silapla) brapa yuran?ikan leh jual balik ke?
     
  8. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    ikan takleh jual balik...alah kolam ni dkt dgn area nilai 3.. cari kedai bangla/acheh jual je dkt kedai2 tu..laku punyer..hehehehe.. ;D ;D ;D
    minggu lepas masuk patin 400kg..size kurang diketahui..rohu pun ada lagi kot..heheehehe.. ;D ;D ;D
    biasa masuk ikan setiap minggu ..hari khamis/jumaat..masuk je ikan tokey kolam ni update dkt facebook.. add fb diorang: kolam pancing lombong melintang..
     
  9. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    wah..dh tgk kolam ni kat fb,btl la kolam ni,kolam pak mail..last masuk tahun 2009,masa kojo nilai dulu...confirm aku kembali semula.....huhuhu ;D ;D ;D ;D
     
  10. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    hoh..jom2..teman pun duk area nilai..jer.. ;D ;D
     
  11. Daiwa_J13

    Daiwa_J13 Jemuduk

    TP sayang aku bukan layan kolam..hehe
     
  12. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    ni bg yg layan kolam...hehehhe... ;D ;D ;D
     
  13. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    klau gitu PM la no kerengge blhle hmba order telur kerengge wat umpan puyu nti klau komplot...hahaha ;D ;D ;D ;...komplot?hamba ni tgl 1 week je nk tamat zaman single...sebelum tamat....ha..hah..ha..kolam ni jwb le penamat hobi zaman bujang hamba.....pas2 ni layan hobi ngn wife je la.. ;D ;D ;D...ingt mau gi next week(monday),ptg,sorg2...nilai keje mane kerengge?kasi pm no phone ye...agak2 nk gi hamba on call je..tgu sana
     
  14. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    teman mmg asal nilai..teman keje dkt klia...
    no dah pm... ;D ;D ;D
     
  15. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    update.. esok mlm kolam ni masuk pacu..ngeh..ngeh...sabtu leh terjah.. jom²...
     
  16. Daiwa_J13

    Daiwa_J13 Jemuduk

    tunggu update patin jerk.
     
  17. Ejam Marano

    Ejam Marano Memancing hobi "so"biarlah apa orang nak kata

    takde update patin ker?
     
  18. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    patin banyak lagi dlm kolam tu.. ;D ;D ;D
     
  19. my sony

    my sony rezeki allah swt.bg kene usaha br jadi.

    Kemarin die Msk 400kg.
     
  20. kerengge

    kerengge Kòmplót /\/ìlaí

    hoh..masuk lagi patin... ;D ;D ;D
    apa lagi??? :eek: :eek: :eek:
     

Share This Page