KG NAK CADANGKAN ......PNET ADAKAN PERTANDINGAN BOWLING....???????

Discussion in 'Sukan & Rekreasi ( indoor )' started by klang gate, Oct 1, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. klang gate

    klang gate Pengail Veteran

    ASSALAMUAILIKUM SP,PTC,BANG AJI, SAYA CUMA MEMBERI CADANGANG.
    BOLEH TAK PNET ADAKAN PERTANDINGAN DIANTARA ZON2
    SESEKLI NAK JUGA TENGOK WARGA PNET BALING BOLA BOWLING TU.... :D :D.. JGN ASYIK BALING JORAN KAT DLM AIR...... BOLEH GAK KITA ADA DIANTARA AHLI PNET TU YG CAMPION BOWLING..... :) :) :) :)
     
  2. farid71

    farid71 Tenggiri

    bro klang_gate betul juga kata2 bro tu,
    ape salahnya kita trial baling biji bowling pula...
    asyik baling joran je...
     
  3. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    pergh..menarik nya.....memang peberet sy ni....

    tp maap la.....kurang2 setahun sy tak berani nak main bowling ni.....

    serik wo....hehehe
     
  4. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    WOKAYYYY......

    Nak gantung rod pulak lepas ni...hehehehehehehehe

    Buat ler tournament ni pd tahun hadapan.
     
  5. gombal

    gombal ....jadila 'wira' yang tidak didendangkan....

    cantik tu....bola pun dah lama dok kat stor tuuu
     
  6. farid71

    farid71 Tenggiri

    bro potocol, jgn la mcm 2...sampai gantung rod....sbb main bowling pula.
    hilang pula serong kaki pancing terhebat nnt...
     
  7. teja

    teja Marlin

    setuju2...bola dah berabuk dah nie...errr ntah2 dah crack...
     
  8. gombal

    gombal ....jadila 'wira' yang tidak didendangkan....

    then pada majlis harijadi pnet bole diberi hadiah pada pemenang2 pertandingan bowling pnet..
     
  9. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Sbbnya cost utk bowling lebih kurang cost memancing...hahahahha...bola bowling kalau tempah sebiji ada ler dlm RM700 minima...heheheh
     
  10. gombal

    gombal ....jadila 'wira' yang tidak didendangkan....

    house ball ade...adekan beberapa ketegori..ahli pnet ke..kdn ke..bujang ke..then masa harijadi pnet adekan penyampaian hadiah...sekurang2 ade aktiviti bagi sesiapa yg kurang minat mancing terutama kdn kdn untuk join pada mala gala pnet tuu..sekadar cadangan jee...
     
  11. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Wokay...god idea. Go...go...gooo....move...moveeeeee
     
  12. adzhar

    adzhar ## Taman Keramat / Setiawangsa / Sg Petani ##

    Bila plan nak wat nie ??
     
  13. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    bestnya klau buat family day p.net di genting highland..........hehehe

    bowling ada, theme park ada, game ada........macam2 ada....hahaha
     
  14. gombal

    gombal ....jadila 'wira' yang tidak didendangkan....

    emm apa lagi teja n klang gate...sila laaa buat pertandingan bowling tuu..
     
  15. gombal

    gombal ....jadila 'wira' yang tidak didendangkan....

    best best..i folooo
     
  16. adzhar

    adzhar ## Taman Keramat / Setiawangsa / Sg Petani ##

    Susah tu Bang...nak buat kat Genting....kalau nak kena masa hari weekdays ...weekend mg masak kari
     
  17. adzhar

    adzhar ## Taman Keramat / Setiawangsa / Sg Petani ##

    I jadi Pengadil jer ;D ;D ;D ;D
     
  18. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    I pulak jadi juru kemera jer...hehehehehee
     
  19. gombal

    gombal ....jadila 'wira' yang tidak didendangkan....

    saya jadi penyampai gudi gudi.... ;D
     
  20. adzhar

    adzhar ## Taman Keramat / Setiawangsa / Sg Petani ##

    Gombal jadi penyambut tetamu leeeee
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page