Keputusan Rompin Billfish International Challenge 2010 (RPBIC)

Discussion in 'Pengumuman dan Ucapan' started by nuries, Aug 12, 2010.

  1. nuries

    nuries Marlin

    Kategori Kumpulan

    1) Xzoga (27 Ikan)[size=10pt] "Bot nuries"[/size]
    2) Lemax Pro Team 1 (20 Ikan)
    3) Hook On Advantures Team 2 (16 Ikan)

    Kategori Individu
    1) Tan Kian Ann - XZOGA (13 Ikan)[size=10pt] "Bot Nuries"[/size]
    2) Steven Chong (11 ikan)
    3) Eric Lim Soon Huat (10 Ikan)

    tahniah kepada semua peserta
     
  2. sontoyo

    sontoyo Marlin

    mantap la...... tekong.... two thumbs up 4 u ;D
     
  3. adichrome

    adichrome "Semoga Esok Masih Ada Ikan Untuk Ku"

    tahniah & syabas tempek la sekeping dua gambonya tuan ;D
     
  4. nuries

    nuries Marlin

  5. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

    Salam Tuan Nurries tahun 2011 RBC apa cerita menarik?
     
  6. nuries

    nuries Marlin

    RPBIC 2011 lagi menarik... rasanya ada laporan sebelum ini laporan lain... Bot NURIES Jatuh no 16.... haha... actually Nuries tahun lepas kurang port Hal BOT start terutama daripada bulan 7....

    Maaflah kepada rakan2 kerana dah lama x masuk PNET... banyak hal last year... WIFE bersalin... 1 Bulan dalam spital... (Mental x kuat)

    Then Baby masuk spital (H1N1, H5N1 dan influenza C) skali kena 3 serangkai... pun 1 bulan dalam spital...

    so Last Year start bulan 7 Masa banyak abis kat spital dan jaga Baby....

    Awal 2012 plak NURIES pindha rumah ke KUANTAN... so memang masa terhad nak berFB mahupun FORUM.... sibuk dengan LIFE dan BOT Memancing awal tahun nie
     
  7. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    semoga tahun 2012 memberi sinar buat tuan nuries sekeluarga... ;)
     
  8. nakdesa

    nakdesa Marlin


    Tahun lepas pesta sangat sailfishnya.... ;D ;D
    ni antara gambar bot bro nuries... rasanya ler... sebab kenal dgn tekongnya....

    [​IMG]
    pemancing wanita.... Elaine... rakan kenalan teman gak... panggey teman sifooo gak...ehehehehe

    [​IMG]
    gambar dari bot yg dinaiki media.... Elaine tu ajak teman ikut, tp teman ada tugas lain.... double strike tu

    [​IMG]
    Majid yek tekongnya....



    Tahun ni kalau ada rezeki jumpa di sana... biasanya teman memang tak miss...
     
  9. nuries

    nuries Marlin

    Thanks tuan... memang last year x terurus BOT... percaya bulat2 tekong... memang bagus tekong nyer cuma akhirnya dia ...............LARI KE KL... adalah isu nyer... so moralnya saya dah belajar dari MISTAKE....

    tHANKS FOR THE PICTURE... MEMANG SAYA TIADA pICTURE LANGSUNG...
     
  10. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    mcm penah jumpa ni awekkss tapi dimana yaa! :eek:
     
  11. nuries

    nuries Marlin

    aweq cute.. x sempat nak kenal sangat coz customer orang lain menumpang bot kawan
     
  12. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ya tuan nuries...tu awekkss memey cun .....dn juga pandai baling gewang! ;D
    sblum ni ada kolam udang kat sek 25 sri muda....pas tu ilang ntah kemana
    mungkin ada projek yg lebihhh baikkk!
    ;D
     

Share This Page