Kenderaan Pacuan 4 roda (4x4)

Discussion in 'Kenderaan Lasak ~ MTB, MOTO-X, 4X4' started by BujangSelamber, Aug 6, 2013.

  1. Salam kepada peminat dan juga pemilik kenderaan 4x4 nie...Saya rasa memang ramai yang memiliki kenderaan ini di P.Net ini. So apa kata kita kumplkan pemilik2 kenderaan ini tak kiralah dari jenis apa supaya dapat kita bertukar2 pendapat serta mana tahu boleh kita anjurkan trip offroad(yang light la..no hard2 core) masuk hutan sambil camping serta memancing......
     
  2. pancinglama

    pancinglama Administrator

    saya buat kan board khas utk peminat 4x4.

    boleh tempek apa2 soalan dan perbincangan disini. senang sikit nak cari. saya sendiri baru sahaja membeli toyota landcruiser bj40. nanti sy kongsi gambarnya disini.
     
  3. Cantik lah boss....leh kita ge offroad bersama....
     
  4. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    mana geng empat kali empat ni.... cer komen skek ...
     
  5. farid71

    farid71 Tenggiri

    Diaorg malu kot SG...
    saya xde powil tp alhamdulilah ada gak pengalaman menjadi co-pilot...

    dr pengalaman xpdc light & easy ke hardcore....
    Advance Team, Recovery Team & Sweeper....
     

Share This Page