Kenapa P.net sekarang tidak macam P.net yang dulu?

Discussion in 'Kedai Kopi' started by cooyard, Jan 22, 2014.

  1. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Errrkkk... apehal plak Pnet macam mabok aje nih? mencik ar mcm nih... phui... hak...phui... 8)
     
  2. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Sapo yang mabuk tu tuan du.... harammmm harammmmmm.... saya pon mencik gak lah.... hehehe... ;D ;D ;D
     
  3. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    ;D
    tn ewak.....kjap lagi bertambohhhh page ;D
     
  4. pancinglama

    pancinglama Administrator

    ada masalah teknikal ke??
     
  5. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    as salam kkwan semua....moga ni ari lebih baik dn ceria dri smlm hee hee
     
  6. esan253

    esan253 Pelata

    sy rs sbb dh xmeriah mungkin sebab dh xde topik nk sembang..bila ade topik kebanyakkan nya dh dibualkan & orang suruh search balik topik yang dah beriban2 tu..bila mls nk search org pon logout terus cari port lain..

    rs segan nk borak2 ngn org lama pon faktor jugek..wlupon xkedekut ilmu tp bile di tny soalan yg mungkin mls dh nk jwb wlupon dgn org yg berbeza..

    faktor usia org lama mungkin dh xsuka lepak2 on9 ni..pada sembang je baik berkomplot atau g mancing sesorang..atau dh faktor kerjaya & family.

    bila xdpt nk catch up moral down nk borak2..

    sy bru 3 hr je join pnet ni..xtau lah mcm mn meriah nya dlu pnet ni..tp klu tgk setiap hari je ade je new comer..

    ni sekadar pendapat 2 sen sy..dan usaha menambah post ;D..hrp dgn pnet ni dpt meningkat kn lagi ukhwah sesama kita..wlupon diluar bidang perikanan..wassalam
     
  7. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    i like......tgk gaye macam tuan nih org lame juge.....bnyk lg sebabnye tuan.....terlalu bnyk platform lain yg membuatkan forum pnet skrang nih tenggelam....kebanyakan ahli dah port kat fb n wassap.....forum skrang nih macam dah x valid....kalo pegi kat fb nun.....teralu bnyk group2 pancing nih.....dan x keterlaluan adai sy katekan setiap group kat dlm fb nun ade aje ahli pnet....soklan2 kat fb nun same je nan soklan dlm pnet nih....
     
  8. esan253

    esan253 Pelata

    btul lah tu..sebabnya terlalu byk klu nk di list kn..tp sy rs forum ni masih relevan lg..xpenah sunyi dgn post and new comer wlupun mungkin tak se HAVOC dlu (kata joe flizzow)..ambe ni baru je lg dlm bidang pancing memancing ni..tahun ni baru pandai ikat mata kail.. ;D ;D ;D..memancing tu dh lm..tp tahun ni dtg balik minat tu gara2 dpt sekor keli masa mancing kt empangan machap..(konon nk gilap balik la sblm masuk pertandingan kt putrajaya)..sudahnya terpikat blk ngn aktiviti ni..
     
  9. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    tn esan
    pasai matakail ni saya amik jln mudah guna snap je
    nanti bebila nak juga blajor ngikat agar lbih mntabb he he hee

    bng shahzam
    pas ni plan2 kita kasi ceria...cuma kebelakangan ni asyikk kumpauu sesajaaa hu
     
  10. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu....kumpau itu lumrah wak......sy pon dah lame kumpau nih..... :'( :'( :'(
     
  11. arif.aimi

    arif.aimi Arif ~ 012-6899787

    patut la dah lama tak merasa tempoyak patin dgn ikan bakar cicah asam tuan shahzam... ;D
     
  12. Tun Jebat

    Tun Jebat awana@mail.com

    P.net dulu ada buat event ker :eek: :eek: :eek: ... buat la lgi tahun ni. nak join
     
  13. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    ade ke wassap grup pancing.net??? rasanya skrg ni orang tertumpu pada smartphone je..mana ada dah nk lepak cc atau pc dan laptop..
     
  14. esan253

    esan253 Pelata

    tuang hanok hikang,

    wassup kelompok kecik je blh masuk..klu ade grup kecik2 mcm tu lagi la xmeriah forum ni..semua g lepak mngopi kt kdi masing2..pendapat sposeng ambe.. :) :)
     
  15. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Sapa suh p mancing kat port takde ikan
    Sapa suh mancing ikan susah dapat
    Sapa suh tak guna umpan pawer killer


    ;D ;D



    Tuan TJ, pnet tiap tahun ada acara tertentu, dlm pnet pon ada group kecil organise trip/komplot/gathering ...
     
  16. hanok_hikang

    hanok_hikang Tenggiri

    betoi3.. ;D
    sesuai untk group kecik je..x meluas..baik mcm ni..
    hambe simpan pendapat seposeng
     
  17. Tun Jebat

    Tun Jebat awana@mail.com

    p/s nak to gather2 skali reramai gitu hehehe
     
  18. Betok76

    Betok76 Marlin

    sape suruh gi mancen tak ajak otai senang dapat ikan... kikihkihkihkih... cabottttttt.. :D :D :p
     
  19. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Patut le meriah je sini, tuan Betok kita dah masuk ;D ;) ;D
     
  20. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

Share This Page