Kembara Pancing - Memburu largemouth bass

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by harriemaulana, Aug 3, 2010.

Tags: Add Tags
  1. ddelinquent

    ddelinquent -0147437734-

    bla nk biak pb kt belah kdah plak pak ku??
    lpas nie xyah aku p mgai jauh2.... ;D ;D
     
  2. raineypb

    raineypb Marlin

    p air kunin dapat masuk tong mak bapak pikok beso2 balik lepas jer lam tali ayaq kat kedah 2
    tunggu jer 3 bulan bersepah pikok dah....
     
  3. ddelinquent

    ddelinquent -0147437734-

    xmau la lpas dlm tali air....
    nanti abeh ikan kita.... mana cek nk mgai keli pasni pikok tibai habis....
    lpas dlm kolam jd la....
    biaq dia membiak dlm tu ja.... ;D ;D
     
  4. harriemaulana

    harriemaulana Ipoh 016.555.5979 010.546.5979

    Apa kata kita pi hantaq immigration kat sana... mesti tak cukup bukit depa kerabat ;D ;D ;D
     
  5. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    spesis yg rare......
    bertuah ahli komplot....
     
  6. lanlayak

    lanlayak Marlin

    pulak dh....same2 kita hargai apa yg tinggal...ikan tk cukup umur baik kita lpskan blk..bg dia besor...
    apa pun tahniah tuan2 smua...
     
  7. killer87

    killer87 Tenggiri

    Salam,
    gambar saya pun termasuk juga ke???
    Guide pening lalat ke???
    HM akan ku jejak lagi port largemouth bass nie..
    Bulan ini dalam sirip ada meceritakan sal black bass di kalimatan..cukup hebat..
    Ingat lagi kata2 abg suhaimi..

    Tak datang rugi,
    datang menyesal,

    Hahahaha..
     
  8. kalai

    kalai baru belajar memancing

    wahh :eek:
    first time saya tau largemouth bass ni ade kat malaysia...
    kat cameron rupenye...
    :)
    tahniah berjaya jugak menaikkan spesies ni.. ;D ;D
     
  9. Tony Stark

    Tony Stark Air Anang Kuriang !!

    ikan pujaan hatiku... :D
     
  10. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    RASANYA MACAM MANA PLAK..TU HM...??? :p :p

    PADANG DARI RESTOREN TERATAK...HE HE HE HEEE ;D ;D ;D
     
  11. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    tuan aji wei, dema bukan dpt satu tong penuh ikan tu, sekor je ! ;D ;D ;D
     
  12. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    tahniah tuan ngan member2 tu..respeknye.. :)
     
  13. carp_rumput

    carp_rumput Marlin

    LMB...........ada lagi ker port tu??????????????
     
  14. Ayai

    Ayai Guest

     

Share This Page