KEMANA KAWAN2 DARI JOHOR NI?

Discussion in 'Kedai Kopi' started by Potocol, Oct 11, 2009.

  1. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Dawie, Jebat, Wawi....dan yg lain2 dari Johor ni...kemana semua?

    Dah jarang masuk on9!!! Ada masalah ka??
     
  2. zonker74

    zonker74 Tenggiri

    Saya kira tak?...saya orang JOHOR jugak bang Sahir....kulaifornia dekat dengan rumah Mawi.
     
  3. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Ya...saya tahu...tapi yg lama2 ni ke mana diorang?
     
  4. zonker74

    zonker74 Tenggiri

    Semalam saya adalah call pit...katanya sejak gambar dia dgn siakap keluar P.Net...ramai sangat yang ajak
    komplot sampai schedule penuh hingga hujung tahun...yang lain2 X tahu pulak saya...jumpa pun blum pernah lagi...busy kot...
     
  5. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    wawi tu dari kedah bang... keje kt kelantan... hehehe
     
  6. zonker74

    zonker74 Tenggiri

    Salam bang....blm tido lagi?...macam ne meniaga tadi?....banyak untung?...
     
  7. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    hehehe... baru balik dari open house blok... letih plak...
    petang krg umah saya plak... tak meniaga lagi... masih bercuti...
    raya la katakan... jemput datang umah ptg nanti...
     
  8. zonker74

    zonker74 Tenggiri

    Mintak maaf bang... :(...hajat hati memang nak pegi tapi banyak sangat tempahan 'open house'..next time bang...kalau saya pegi rumah adik ipar...saya singgah stall...nak rasa jugak burger orang kaya!!!... ;D
     
  9. shockleader

    shockleader Marlin

    Salam..

    emmm.. mybe Dawie xabis raya lg kot?? hehehe
    Jebat plak sebok casting kat stulang agaknyer...hahaha xpe kalau kwn tesermpak kwn roger dia..

    Mudah2han semanyer sihat... Aminnn!!
     
  10. BuGie

    BuGie ............

    KEMANA KAWAN2 DARI JOHOR NI?

    tak abis beraye lagi nieee....










    larikkk..............
     
  11. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    hehehe...maaf la..saya ni keje tngh melambak2..bz skit..
    mudim baru seminggu start keje tmpt baru..bz gak..
    jebatjohor..bz prepare barang2 nak jadi raja sehari... ;D
     
  12. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Wokay, tak mengape kalau sibuk bekerja.
     
  13. barrajft

    barrajft Pelata

    salam tuan tanah dan member2 lain..
    pit tak dak cuti.. :D
    kawan plak busy sket..
    member2 lain sonyap jo..
    tak de buat perjumpaan raya ker.. ke kita buat gathering kat rumah jebat ajer.. ;D
     
  14. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    buat la gath...klau kena time...

    kitorang turun...bawak merchandise sekali...
     
  15. sham

    sham sham : 0137292330

    Assalammualaikum..semua ,sekarang siang byk keja ,mlm plk byk open house
    cuma dapat jenguk2 kejap ajer kat p.net ni...sorylah
     
  16. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Waalaikumusalam Sham.

    Sibuk2 kita ni jgn lupe perintah DIA. Nasihat ini bukan utk tuan malah ditujukan kpd diri saya juga.
     
  17. sham

    sham sham : 0137292330

    Terima kasih tuan kerana saling ingat mengingati
     
  18. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    hehe... x perasan plak ada org seru...

    ada ni bang, cuma skrg smpai ujung blan 10 sibuk dgn dokumen utk audit OHSAS. dpt on9 pun kojap je tgk2... otak penat, bdn jd letih ;D

    mcm dawie ckp, byk preparation nak buat. maklumla x penah kawen ;D ;D

    p/s: mancen ttp ada, kwn2 semua ttp kwn ingat.
     
  19. Takpa2.. lepaih ni , kahwin lah sehari sekali ka , dua kali ka, tiga kali ka, ikut sukalah.. takda orang nak kacau..heheheheh
     
  20. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    lain mcm je bunyi yeee.... ;D ;D
     

Share This Page