Kelong sangkar kuning...

Discussion in 'Air Masin' started by khairulizuanahmad, Mar 18, 2016.

  1. Assalamualaikum..ada x kawan2 yg pernah ke kelong sangkar kuning ni..nk minta review dan tips sikit boleh..?
     
  2. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    wslm. Tuan khairulizuanahmad, cuba bagi maklumat ringkas yang tuan tahu tentang kelong sangkar kuning ni.
    Maklumat seperti lokasi, kemudahan, servis, harga dan sebagainya.
    Mungkin ada yg tahu dan ada yang tak tahu langsung (mcm sy)
    8) 8) 8)
     
  3. Hehe..sori tuan..kelong ni area pulau ketam kalau x silap..harga rm700 satu rumah rakit..cadang nk tuju ke sini..nk mintak tips kot2 ada yg pernah cuba sini..tips utk yg biasa mancing atas rumah rakit pon ok gak..
     
  4. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    oooo... kalau greenway tu pernah dengar, area pulau ketam gak. yang greenway tu boleh siap tempah bilik. mancing di atas sangkar ikan.
    tengok gmbr tempat tu macam teruja sangat... huhuhuh
     
  5. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    hihi....... jangan marah ye tuan, hamba cuma nk tahu je. ;D ;D ;D

    Belanja la gambar sikit tuan, manala tau saya pun terjebak skali. :D
     
  6. maxpancing

    maxpancing Marlin

    Nampak menarik gak. Tapi kena datang berkumpulan la sbb mahal ckit.

    http://www.mymediapancing.com/2016/03/kelong-sangkar-kuning.html
     
  7. Hehe..x marah bang..cuma saya baru sgt dlm pancing.net ni terkial2 x reti nk guna sgt..saja bukak topik ni sbb 31hb ni nk turun sana kot2 ada ahli2 sini yg dah sampai ke sana..dpt tips mancing rumah rakit pon ok gak..teknik..perambut..mata..umpan..
     
  8. Haider

    Haider Bilis

    Salam semua.. Sy akan ke Kelong Sangkar Kuning ni Sabtu, 23 April 2016 ni.. Masih ada 2 kekosongan kalau ada yg nak join.. Boleh contact sy at 0192800250..
     
  9. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Bagi info sikit lagi....location kat ner...yg den tau Greenway jer
     
  10. mat edi

    mat edi Pelata

    mmg kt greenway ja rasanya masta...nk komplot jom lerr...anak merah pn org pnah bwk naik...mak merah xtau la pulok...
     
  11. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    kalau hari minggu, memang teringin jugak nak join tuan...
     
  12. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Teringin nak join
    tapi last minit ada je problem slalu mengganggu perancangan hamba (family dan kerja la katakan)
    InsyaAllah kalau berkesempatan hamba nk try jgk join ke kelong ni
    Boleh release tension kerja
     
  13. otc

    otc Marlin

    cerita lama ni... tuan tanah takde buat report ke trip bulan 4 hari tu? ::)
    kelong ni letaknya kat selat mat zin ...
     
  14. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Location...location...
     
  15. otc

    otc Marlin

    Ajak Along Zam la pi ronda kawasan tu. Along tau..
    Port baik area situ. UFO & bebolos kasar2
     

Share This Page