KELAB CASTING c/w SPINFLY

Discussion in 'Fly Fishing' started by muhdbazli, Apr 2, 2011.

  1. ras

    ras ras@pancing.net

    port memfly.....x de sgt ler.....hari tu wujiman turun...teman bawak dia ke port yg cakap adaPB...p PB situ culas sikit....
    *p dulu ada orang naik bulan memfly kat sungai melaka ;D ;D
     
  2. pittaro

    pittaro Marlin

    ye ker ada PB rupanya kat melaka ni kawan area melaka ni memang tak tahu sangat ini pun mati akal nak gerak mana-mana last-last duk rumah jer...hehehe... ;D bawak pun set fly jer...hehehe... ;D
     
  3. ras

    ras ras@pancing.net

    ada bro...p dah kurang ..dulu tmpt tu byk ler....skrg ni hmpes..........jom komplot ;D ;D ;D
     
  4. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    Nk ikot.hehe
     
  5. ras

    ras ras@pancing.net

    jom......mai melaka :p.. ;D ;D ;D
     
  6. blackmax

    blackmax 019-3025059

    asam pedas nk fly plak???hehehehe aku nk bli pon xde modal g hehehe aku igt nk sebat rod bc dlu...nk crik yg 10-25lb hahhha ade x
     
  7. ras

    ras ras@pancing.net


    kasar paundage tu..wat layan apa tu??? ;D
     
  8. blackmax

    blackmax 019-3025059

    nk wat casting jaws hahaha pkai lure kembung hahaha
     
  9. ras

    ras ras@pancing.net

    baik kau cast paus jer terus ;D ;D
     
  10. blackmax

    blackmax 019-3025059

    mau patah hahahaa
     
  11. teinmomo

    teinmomo "love it learn it "

    hahahhahahahaaa
     
  12. blackmax

    blackmax 019-3025059

    otai dok skodeng2 hehehe
     
  13. muhdbazli

    muhdbazli Kakashi Ballie San<=>http://naruto.viz.com

    da lama x jenguk sini...hehe
     

Share This Page