Kedai Pancing Online - Reels and Lures

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by afiq silva, Jun 10, 2014.

  1. afiq silva

    afiq silva Marlin

    Assalamualaikum semua, disini saya nak promote kan sikit page fb saya.. ada jual gewang, box pancing dan reel sikit..
    ni link nya - https://www.facebook.com/TGIFTackle atau boleh search secara terus di fb 'Reels and Lures'..
    buat masa sekarang mjual gewang MB, box versus 3070 dan daiwa steez seketul.. reel akan update setiap jumaat..
    boleh hubungi terus di 0165688896 (call, sms, whatsapp, wechat)

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    TERBAIK TUAN AS !

    Kalu orang yg takde fb atau tak suka fb camne ye ? ;D
     
  3. khairil007

    khairil007 jom2 mancing

    Saya pun takdok fb.berape regenye
     
  4. afiq silva

    afiq silva Marlin

    kalau xde fb, boleh mari usha2 barang dkt sekitar bb bangi, kajang.. ;D

    semua price range dalam rm50-55.. NIB

    tpi lebih kepada menjual set ;)
     

Share This Page