kedai pancing murah area Seri Kembangan

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by kailpatah, Feb 29, 2012.

  1. kailpatah

    kailpatah Kailpatah

    Salam bro sume...

    Just nk share some info...ada kedai jual barang2 pancing murah...dkt Seri kembang lepas taman U....
    nama kedai Ocean Sea Sportfishing...

    Jadi ahli dpt diskaun lagi....daiwa jual murah...rm50 je...shimano (ada beberapa jenis) jual arange hage dr Rm120- RM250....
     
  2. budakjiwang

    budakjiwang ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~

    wow ;D ;D ;D
     
  3. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    petang semalam teman sambar ryobi applause 1000 buat casting... ;)
     
  4. siakap_kolam

    siakap_kolam Tenggiri

    kedai aboy nie...nak buka satu lagi cawangan di cheras...
     
  5. batu satu

    batu satu Mencari Lagi pelbagai "Lesen Ikan Lio"

    kat area kedai ah boy tu pon ade satu lagi kedai...situ pon ok gak harga....tapi kalo pi kedai ah boy memang rambang la mata...penuh ngan gewang gantung2....duit aje tak ade nak gantung kikikiki
     
  6. siakap_kolam

    siakap_kolam Tenggiri

    bwk la kdn pergi sana...rasanya rod boleh bertukar jadi galah..tali boleh ikat kaki suami..bila bergerak jea alarm reel berbunyi....hahahahahaa...
     
  7. kailpatah

    kailpatah Kailpatah

    berape bro ryobi applause?

    teman rasa nk p sok nie kedai tu...nk siap2kan diri nk mancing kt kapal pecah lg 2 mggu...huhuhuh
     
  8. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    ni la namanya kedai aboi.. diskaun x banyak mana pun.. tp bleh la... saya tau la mana kedai jual murah.. sebabnya saya selalu beli borong... setakat ni yang betul2 jual murah kedai kt jalan kuchai lama... betul-betul diseberang kilang aji nomoto
     
  9. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    Special Towel:itu kedai pe nama sblh kilang ajinomoto tu?kena beli borong ke bru dpt murah?
     
  10. Sky.Walker

    Sky.Walker Pelata

    apa nama kedai nya tuan? macam mnarik jer..
     
  11. Sky.Walker

    Sky.Walker Pelata

    sory mod.. DOUBLE POST..
     
  12. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    PUSAT AQUATIC THYE LEE HENG
    NO FON 012 2955 205

    Bg tau nama saya samat yg beli banyak tu...
     
  13. aM BlankasT

    aM BlankasT Marlin

    Special Towel:he..he..klau brthu nama bro dpt murah ka? ;D ;D ;D
     
  14. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    cuba la bg tau tokey tu....
    bos sy kawan samat. (misti dia kata hahahahahah) dia rekemen kedai ni...
    ambil stu joran bisik kt dia... (jgn kuat sangat) bos bleh kurang ka.
     

Share This Page