Kedai pancing kat KL..

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by timbauk, Aug 18, 2010.

  1. timbauk

    timbauk Bilis

    Saya ingin bertanya jika terdapat kedai-kedai pancing yang berdekatan dengan Park Royal Hotel KL. TQ
     
  2. Special Towel

    Special Towel SAYA MEMBELI BARANG SECARA BORONG

    RASANYA TOPIK NI DH ADA DH.. (KALAU TK SILAP)
     
  3. zull shimano

    zull shimano Bilis

    sebelah bomba pudu ada 2 kedai jual alatan pancing harga pun boleh kira murah gak.. ;D
     
  4. impreza

    impreza DDC Station 21 SteakHouse 0123463616/0132240225

    kat wisma ene sebelah kedai nombor tu ke.....
    mana ada lagi dah tutup kat ngan stahun...
    tak tau dia buka kat mana skrg ni..
     
  5. maxpancing

    maxpancing Marlin

    Eh, ader dua ke? yg sy tau kedai young jer. yg lagi satu tu maner?
     
  6. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    1 LAGI MENGHALA KE CERAS DEPAN JE SIKIT DARI KODAI YOUNG TRADING
    GREET ONO ...KAT JALAN IMBI - DEPAN KEDAI HONDA...
    SATU LAGI TAK TAHU... ;D
     
  7. maxpancing

    maxpancing Marlin

    great ono yg dekat imbi kedai dier besar x?
     
  8. h_zahany

    h_zahany Bilis

    Salam,

    Satu kedai dekat jalan maharajalela..sebelah dengan mirana hotel ke apa..nama kedai SABRE TACKLE.
     
  9. along_penn

    along_penn Marlin

    great ono yg kt jln maharajalela dh pindah ke jln imbi ke?...lokasi kedai tu kt mana ye?
     
  10. BRO TONG SANG

    BRO TONG SANG Siakap

    sebelah bomba itu bro lagi satu depan sikit sama row..... harga memang menarik tapi kalau nak harga durian runtuh www.mudah. banyak brg bro......
     
  11. Brother Nomo

    Brother Nomo Kasi SengaT..

    Maaf ..mencelah..saya mencari alat pancing secondhand ...herga below rm 150.00
    wassup saya ...012-4132230.. ;D
     

Share This Page