Kedai pancing area senawang@seremban dan shah alam

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by Jeti buruk, Mar 23, 2012.

  1. ayahibu88

    ayahibu88 ayahibu88

    boleh jew,,tp tce harga same je sbb satu compny rasenye,, ;)
    kalau ade member cad ade discount ;D ;D
     
  2. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Kalu takde member card pun dia bagi diskaun tapi waktu bayar kena daftar sebagai membership dulu... lepas tu dia bagi member card dan boleh dipakai dimana TCE berada.... :D
     
  3. ayahibu88

    ayahibu88 ayahibu88

    betul 2,, ;D ;D
    tuan ATM13 tgl mane?ade mase leh le mancen sesame,,sye pown baru lg dlm arena memancing,, ;)
     
  4. Jeti buruk

    Jeti buruk Tenggiri

    Saya pun sama.budak baru merangkak.kalu ada sape2 ahli pnet yang turun mersing sila rojer2 saya kat sini
     
  5. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Senawang, N9... boleh ape salahnya kalau ada rezeki kita komplot....
     
  6. Jeti buruk

    Jeti buruk Tenggiri

    Senawang dengan rumah kakak saya cuma 10 minit.nanti bolehla kita jumpa untuk borak ke,ngeteh
     
  7. niezam82

    niezam82 Dimana ada air, Disitu ada IKAN!

    klu nak rasa betul2 dikatakan murah, cube try kedai di pekan PD. sana brg branded tapi murah lagi dr kedai TCE. TCE S2 tu masih mahal lagi tapi org dah biasa ngan harga mahal dah tentu ckp brg kat sini masih murah sikit. kedai lain yg murah sikit dr kedai TCE S2, kedai campur di mambau, sebelah ngan balai polis mambau. dr depan jual brg runcit tapi masuk dalam ada brg2 kelengkapan pancing sampaila ke tong ikan dll. sana pun ok gak. di pekan seremban pun ada satu kedai cina dekat ngan kubur cina. kene masuk dr blkng terminal 1 ada satu lorong kecik belakang the store lama. terus aje sampai penghujung jln nampakla kedai pancing tu. harga kat sana pun sama mcm TCE S2 tapi brg bnyk lagi branded dr TCE. kedai tu klu repair rod ngan machine lak murah. klu nak bez g ke pekan PD la depan roundabout tu. kedai situ disyorkan n bnyk brg branded serta blh mintak tawar. klu bnyk brg beli lg bnyk brg die tawarkan. sy ada beli satu rod 1 set, rod 7' solid medium heavy ngan machine pioneer steel untuk pantai (bkn cast aloi) br rm 70. yg harga rm 60 pun ada tapi rod 6'steng ajela ngan pioneer cast aloi 2 bearing. machine ngan rod branded pun murah dibandingkan ngan TCE S2 walaupun lepas diskaun. ada sesape lagi tau kedai pancing murah area sini? sila siarkan untuk pengetahuan umum. thanx....
     
  8. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Ni untuk rujukan agar tidak membazir duit minyak ehh...

    Sapo yang nak men jenama ekonomi tak branded sgt bleh g TCE sebab dia mmg stockist Banax, Ajiking, Tomman.

    TCE ade kat kawasan perindustrian Seremban dua berdekatan Colombia Hospital.
    TCE kat Nilai den tak brapo tahu kawasan eh sobab tak ponah poie...

    Sape ade poket yang tebal dan nak men barang berkualiti pegilah dekat Andrew Taman Tasik... Rod Dan Reel Berjenama ada di situ..

    Kedai Pancing HT Tackles Enterprise
    No.13, Jalan Bunga Raya7,
    Taman Tasik Jaya,
    Pusat Perniagaan Senawang,
    70400 Seremban,
    Negeri Sembilan Darul Khusus.
    Tel : 06-6795726
    H/P : 019-6521380 (Andrew)

    Sape yang nak ekonomi gak harganya tapi tak banyak choice... Barangan seperti Banax, Ryobi, Ajiking dan lain bleh g kedai panjang..

    Sim Chow Fishing Specialist Centre
    No.17-A, Jalan Lee Sam,
    70000 Seremban,
    Negeri Sembilan Darul Khusus.
    Tel : 06-7626281 (Lai Soon Tuck a.k.a Panjang)

    Sapo nak beli eksesori yang agak murah dan reel jenama mampu milik dan tak mampu milik ada dijual di kedai PD tackle...

    PD Fishing Tackles & Sports
    No.16, Jalan Lama,
    Pasar Besar Baru,
    71000 Port Dickson
    Negeri Sembilan Darul Khusus.
    H/P : 016-2961627 (Lim Hing Soon) Ni adik ipar si panjang seremban

    Sapo nak banyak pilihan dan yang terbaik di N9 ni pergilah kedai Mei Jia Lukut

    Mei Jia Mini Market,
    33, 34 & 35, Jln Perdana 1,
    Tmn Perindustrian Perdana Lukut,
    71010 Port Dickson...

    Harap dapat membantu anda menentukan yang terbaik...
     
  9. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Bro call atau sms jer no saya kat bawah tuh... anytime anywere... cuma kalau ade hal saya say sorrylah.... Tak pun Rabu ni sesi ngeteh kat ayu angsana bandar baru senawang dianjurkan oleh Tuan ladung_lfc boleh dijoin... saya pun first time nak g situ nih... esok memey pegi arr ngeteh....
     
  10. ladung_lfc

    ladung_lfc Marlin

    Assalammualaikum semuo...
    sesi ngeteh mcm biasa.....

    Hari : Rabu
    Tarikh : 28/03/2012
    Waktu : 9.30mlm
    Tempat : Restoran Ayu Angsana, Taman Bandar Senawang......

    Sesiapa yg ada kelapangan... dijemput utk memeriahkan sesi ngeteh ni.... detail dan map bole nengok kat page 1 di sini.....http://www.pancing.net/index.php?topic=10315.270 ... apa2hal bole roger sy 012-5830465 ..TQ
     
  11. niezam82

    niezam82 Dimana ada air, Disitu ada IKAN!

    tak dapek nak join mlm nie bro ladung. keje ptg kang sampai sok pg. kemsalam aje la pada yg hadir tu yea... insyaAllah next week blh jumpe lagi kot....
     
  12. Jeti buruk

    Jeti buruk Tenggiri

    Saya pun sama tuan ladung.tak dapat nak menghadirkan diri.tak ape,nanti kebetulan saya pergi kesana saya rojer tuan
     
  13. ayahibu88

    ayahibu88 ayahibu88

    boleh,,baru blek menarpon,,kumpau,, :'(,,
    ingat nk pg jugk,inshaallah jumpe kat sne,, ;)
     
  14. Jeti buruk

    Jeti buruk Tenggiri

    Kumpau pun kumpaulah.yang penting dapat ngeteh.teh o secawan
     
  15. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Dah g dah smalam... tapi sesi suai kenal dulu... pada saya sesi ngeteh tu best sampai KDN sms bila nak balik baru saya perasan jam dah kul 1.30am... huhuhu ;D
     
  16. Jeti buruk

    Jeti buruk Tenggiri

    Alamak bestla tuan sampai KDN mesej minta balik rumah.bila la agaknya saya dapat join ngeteh tu.bila agaknya dah buat sesi mgeteh tu lagi?
     
  17. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Harap Tuan ladung_lfc boleh bagitau bile sesi seterusnya...

    Setahu sayalah


    setiap minggu,
    hari rabu,
    tempat yang sama,
    di ayu angsana...

    Tapi saya baru first time so tak confirm betul atau tak... kalau nak confirm kena tunggu Tuan ladung_lfc reply... ;D
     
  18. ladung_lfc

    ladung_lfc Marlin

    yup... sesi ngeteh... akan diadakan setiap minggu... setiap hari Rabu... pkl 9.30mlm.. kat restoran ayu angsana taman bandar senawang... detail bole nengok kat sini.... http://www.pancing.net/index.php?topic=10315.0
    pengumuman mengenai sesi ngeteh ni... akan sy bgtau kat situ setiap minggu....
    andaikata terdapat perubahan.. sy akan maklumkan di situ juga....
     
  19. ladung_lfc

    ladung_lfc Marlin

    terima kasih kepada tuan ATM13 kerana sudi dtg memeriahkan sesi ngeteh semlm... harap2.. lepas2 ni.. kalau ada kelapangan... bole la join selalu.. hehehehe...
     
  20. ATM13

    ATM13 Will gain new knowledge everyday in here

    Terima kasih kembali sebab sudi menginvite saya, mmg seronok bila dapat kongsi pendapat dan minat yang sama dgn orang lain... Minggu depan insyaallah datang...
     

Share This Page