Kedai Pancing Area Pekan Kajang

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by Pak Syed, Nov 12, 2013.

  1. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Nak minta tolong pada semua kawan-kawan.
    Ada tak kedai pancing kt area kajang selain dari sungai chua?
    Malas nk pergi jauh2 utk cari barang.
    Selalu singgah kedai pancing sungai chua berhadapan dengan stesen minyak BHpetrol.
    Harga dia kadang2 mahal, kadang2 murah dan
    paling menyampah bila nak belek apollo tetiba ada anjing kt sebelah!!!!!
    :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
     
  2. Admiral Black

    Admiral Black Tenggiri

    kt depan skit de lg 2-3 kedai
     
  3. tawau

    tawau 0176057781

    Pak Syed, saya tinggal di sri ria apartment, dekat dengan plaza indah, ada sebuah kedai pancing, tidak jauh dari tempat tinggal saya, jalan berjaya 10, ada sebuah kedai pancing.... ;D ;D
     
  4. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Jalan berjaya 10, yang ramai kaum cina dalam tu ke?
    Aku ni xbleh tengok anjing, kalau ada sekor dalam kedai terus aku blah balik rumah terus.
     
  5. tawau

    tawau 0176057781

    Sebelah kedai internet tu pak syed dah pegi kah....joran, kekili, katak pun ada jual tuk mancing ruan...

    anjing tarak...kuciang betina ado
     

Share This Page