kedai pancing area kemaman/kuantan

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by faraouk_gagak_hitam, Aug 1, 2010.

  1. salam...
    mitak tlg orang2 kemaman/kuantan cadangkan kedai pancing yg ok di 2 kawasan ni...kalu buleh bg direction ke kedai tsbt...tq ;D
     
  2. volvos

    volvos Marlin

    salam kembali hehe...
    kat ktn tu byk kedai nya...
    kat jln besar ada jln masjid ada...
     
  3. ngailman

    ngailman Bilis

    kemaman
    kt depan masjid sultan ahmad,sblum shell kg besut akn jmpe traffic ligt,u-turn smule ke bndr kmn n tgk sbelah kiri.
     
  4. anokikang

    anokikang org Buat kiTe seKali.. ALLAH Balas 99 kali..

    Dekat yellow town, ada kedai dekat blakang public bank(sederet ngan kdai pasaraya ten2). Ok la kedai dia. Cina tokey dia. Dulu nyonya dia buka kedai dekat maybank lama(dekat shell dpn benteng kastam)
     
  5. cobia

    cobia Siakap

    kuantan kat kg peramu tanjung lumpur...
    lepas jer petronas petrol station belah kanan...
    kedai tu +- 200 meter jer lepas petronas tu...belah kanan jugak...
    lebih kepada jenama daiwa...
    harge patut...
    melayu punya...
     
  6. Jeti buruk

    Jeti buruk Tenggiri

    Kdai yg dkat area bndar xde ke?pling tepat dgn dgn hotel grand cond...
     

Share This Page