Katak Oh Katak

Discussion in '{SOLD OUT!}' started by AJIBANAX, Jun 20, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    mencari mesin yang bunyi katak tu.............
    tolong le kwn2 ye
     
  2. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    apa ko cite ni bro ajib...katak oh katak...den tak paham la...apa tu..mesin??
     
  3. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    geng2 yang rumah jauh dari laut selalu turun kolam berbayar atau lombong tinggal so
    dia org modifight spinning jadi lebih kuat berbunyi mcm bunyi katak
    tujuannya
    1.bagi geng lain terbakar bila ikan tarik tali pancing mesin akan berbunyi
    2. senang bagi isyarat kat pemancing yang pancing dia org telah diragut oleh ikan huhuhuhu
    raja ketarap tak perlu kot mesin katak ni.............huhuhu
     
  4. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    huh, siakap boleh pakai ni
     
  5. Dawie

    Dawie Yang penting...Jangan lupa asal usul kita....

    owh...ingat mesin tu bunyi ong..ong..
    apa la ko ni bro ajib...
     
  6. mudim

    mudim To be happy people... go fishing -Ganbatté-

    susah2 ko suruh aje katak tu gi mengail ajib... hehehe... ;D ;D ;D
    sori bro ajib.... ;)

    [​IMG]
     
  7. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    la apa la dosa daku sehingga jadi begini
    bro dawie kalau saya sampai sedili jangan campak saya dalam laut ye mcm aji wat tu.........saya ltetcosiophobia(takut di campak)
    kang saya nangis kang.............uhuhuhuh main siakap pakai mesin katak ni tak jumpa lagi la kat sini tapi kalau try best gak boleh bermasam muka member kalau mesin asyik berbunyi jer..............
    mesin ada kelemahan gak ar CEPAT ROSAK pasal body dia ada regang sikit tak rapat ye benda dah kena adjust.....
     
  8. namia_05

    namia_05 bangun mancing,tido mancing.013-6677199

    mak ai perkataan baru tu kawan dgr..
    ltetcosiophobia..
    sambil berforum sambil belajar...


    bangun!!!!
    selamat petang cikgu...
     
  9. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    takde hal ar bro mudim
    nasib bro bagi pakai minyak gamat ari tu huhuhuh terima kasih bebanyak
     
  10. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    huhuhuhu ko jangan bakar aku plak namia..........
    kang marah lagi bang dawie tuuuuuuuu huhuhuhu
     
  11. namia_05

    namia_05 bangun mancing,tido mancing.013-6677199

    x da la...
    maner ada..
    x sengaja pon...
     
  12. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    laaa bunyi katak kat mesin...

    ingatkan nak cari katak buat umpan.... ;D :D

    jgn mare yea bro ajib..
     
  13. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    nasib baik dia cari mesin katak... kalau kodok???
    hish... modified je mesin aritu... boleh punya...
     
  14. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    AJIB ....

    BUEK APA MESIN KATAK....

    BANYAK BINATANG 2 LAI LAH...

    CARI LAH MESIN CICAK KE...

    MESIN TENGILING KE SENANG NAK PUSING HEHHE... ;D
     
  15. pancing usang

    pancing usang 173692971

    ajib, kt selayang kedai pancing bikin mesin bunyi katak tu upah dlm rm150++....blh anta mesin sendiri die tlg modify kn.... klu ade membe2 yg pandai modify aku rase kos blh di jimatkn..hehe...

     
  16. siakap_78

    siakap_78 Marlin

    nk sgt ke???kt kedai aboi serdang ada jual...den ado ABU ULTRACAST63..
     
  17. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    aji... agak2 mesin tenggiling tu bosa mano ???
     
  18. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    HEE HEHE.....
     
  19. pancing usang

    pancing usang 173692971

    bro siakap, yg rod 1 piece bro ade sebut kt kolam tu xdpat nk cari la...klu bro ade info,tlg inform k...

     
  20. tenggiri@merchong

    tenggiri@merchong If takuit dilambuang ombak.jgn wekumah kek pantai

    ape susah..kalu nk gi mancen tu bwklah reel ngan katak sekor skali,nk best bwk 2ekor skali masuk dlm kocek..bile ikan mkn jer picit katak tu kasi die kuar bunyi..abih citer....hihihihi ;D ;D ;D ;D :p
    jgn mare..
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page