KAKI PANCING,KAKI BOLA,KAKI FUTSAL....

Discussion in 'P.NET {SUKAN & REKREASI} ---> Bukan Sekadar Memanc' started by mamat09, Jun 2, 2010.

  1. jebon

    jebon Marlin

    extreme park sunway pon ok juge... ;D
     
  2. bhk107

    bhk107 Siakap

    jom futsal di galaxy bangi seksyen 15.....
     
  3. apulsz_garsia

    apulsz_garsia dimana ada ikan. di situ aku serbu

    bila dekat dengan rumah tu
     
  4. bhk107

    bhk107 Siakap

    klu cukup kaki jalan je......
     
  5. cik hany

    cik hany Bilis

    like it toooooooo................. :D :D :D :D :D :D
     
  6. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Pancing.net

    Senyap je thread ni.. Kalo mlm mgu sportplanet subang memang ok, dlu teman rajin main futsal kat situ, rgular customer mlm mgu pdg no 4, tp crite 3tahun lepas la, hehe
     
  7. mamat09

    mamat09 Marlin

    Re: Pancing.net

    ;) ;) ;) x cukup korum lg tuan.....
     
  8. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    kalo cukop korum , halo2 le teman yeee tuan mamat... boleh syanby beli kasut, kasut lame dah rabak
     
  9. chucukulats

    chucukulats Tenggiri

    mantap tuan afiz....kaki pancing+ kaki futsal
     
  10. shahrizal

    shahrizal Maxis:0123278702 #Shah Alam-Tapah-Bukit Payong

    Salam tuan tanah,lama dah teman x main futsal sejak2 lepas kawin nie,entah ada angin lg or pancit.. ;D
     
  11. ikmalaizat

    ikmalaizat Tenggiri

    mau join...mau join...
     
  12. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    set satu date... kita kompol men futsal...
     
  13. artsiam

    artsiam Marlin

    pok dik, ang set satu date.. kita org ikut la.. pok dik la jadi kapten.. hehehe ;D
     
  14. arul87

    arul87 Tenggiri

    nak join..saya biasa main ngan team saya kat the challenger dkt taman ceupecs cheras
     
  15. nak juinnnn,,,,nom tpon ada di bawah ...lama tak men nie
     
  16.  
  17. Fezal

    Fezal HuD!!!!

  18. apulsz_garsia

    apulsz_garsia dimana ada ikan. di situ aku serbu

    lama tak masuk rumah ni,,,,, jom putsal oitttt....
     
  19. angler_gaban

    angler_gaban Tenggiri

    bile nak maen tu? nak join jugak...hehehehhe
     
  20. uehammer2

    uehammer2 EuHammer

    menarik ni...bola padang beb..futsal memancitkan ler
     

Share This Page