KAKI PANCING,KAKI BOLA,KAKI FUTSAL....

Discussion in 'P.NET {SUKAN & REKREASI} ---> Bukan Sekadar Memanc' started by mamat09, Jun 2, 2010.

  1. mR_o

    mR_o ngail pah ceroh!!..ke guane?

    huhu..permaianan yg gune kemahiran kaki ni jem skt..kalau tenis ke,badminton ke,volley ball..ok gak..kih3..jgn marah aaa..saje nyelit..:D
     
  2. mamat09

    mamat09 Marlin

    ;D ;D ;D
     
  3. apulsz_garsia

    apulsz_garsia dimana ada ikan. di situ aku serbu

    please put my name in
     
  4. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    Ok untk wujudkan team futsal kita buat list nama yang berminat dulu:

    1- Mamat09
    2- Kudinz
    3- artsiam
    4- Rappalla
    5- Special towel (saya nk gak)
    6- East (bole ye bro.. sy ni org baru..)
    7-pokdik
    8-
    9-
    10-
    11-
    12
     
  5. BuGie

    BuGie ............

    kwn kene stop dulu main futsal..kaki tak recover sepenuhnya lagi....kene pakuk dek opismate kwn...apa punye kawan daaaa....hihihi...
     
  6. joran sekayu

    joran sekayu Bilis

    Agak2 bile nk start? Kita bt la training skali, ajak kwn2 terdekat skali....
     
  7. apulsz_garsia

    apulsz_garsia dimana ada ikan. di situ aku serbu

    Salam semua player2 pancing .net, saya nak ajak anda semua mengadakan perlawanan persahabatan dengan pasukan opis saya. kita main area Ampang/Subang/Seri Kembangan/ ada sesiapa yang berani .... ;D ;D ;D ;D
     
  8. budakjiwang

    budakjiwang ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~

    best ni...... ;) ;) ;)
     
  9. teja

    teja Marlin

    saya nak jadi penonton jer...masuk sbg player kang takut yg lain tunduk malu nak main.. ;D
     
  10. mamat09

    mamat09 Marlin

    CADANGAN YG BAIK.... ;D ;D ;D JOM TUAN2 SMUA.....
     
  11. joran sekayu

    joran sekayu Bilis

    Cantekk la tu.. Set masa, tarikh n tempat, insyaAllah sy turun...
     
  12. budakjiwang

    budakjiwang ~MANCING2x JUGA, SOLAT JANGAN LUPA~


    :eek: :eek: :eek:
     
  13. apulsz_garsia

    apulsz_garsia dimana ada ikan. di situ aku serbu

    kalau area Seri Kembangan ari jumaat malam ada sesiapa yang berminat??
     
  14. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    kalau jam 10 keatas kawan nak join
     
  15. bdboy76

    bdboy76 Marlin

    Ok untk wujudkan team futsal kita buat list nama yang berminat dulu:

    1- Mamat09
    2- Kudinz
    3- artsiam
    4- Rappalla
    5- Special towel (saya nk gak)
    6- East (bole ye bro.. sy ni org baru..)
    7-pokdik
    8-
    9-
    10-
    11-
    12- bdboy76 (kalau bola padang lagi best.....kurang pancit) ;D
     
  16. mamat09

    mamat09 Marlin

    dah boleh set game ni....
     
  17. apulsz_garsia

    apulsz_garsia dimana ada ikan. di situ aku serbu

    13 hb ni macam mana ok tak?? kita main jam 8-10 malam 2 jam. area seri kembangan
     
  18. jebon

    jebon Marlin

    1- Mamat09
    2- Kudinz
    3- artsiam
    4- Rappalla
    5- Special towel (saya nk gak)
    6- East (bole ye bro.. sy ni org baru..)
    7-pokdik
    8- jebon
    9-
    10-
    11-
    12- bdboy76 (kalau bola padang lagi best.....kurang pancit)
     
  19. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    apa kata kita buat malam sabtu ke malam ahad ke... lewat sikit pun x pa... esok cuti
     
  20. mamat09

    mamat09 Marlin

    cadangan yang bagus tu tuan...port kene yang strategik la... cadangan sy kite main kt sport planet subang...rase ok kot...
     

Share This Page