KAKI PANCING,KAKI BOLA,KAKI FUTSAL....

Discussion in 'P.NET {SUKAN & REKREASI} ---> Bukan Sekadar Memanc' started by mamat09, Jun 2, 2010.

  1. mamat09

    mamat09 Marlin

    SALAM...tujuan sy di sini nk cari geng2 yg lazimnye kaki pancing tetapi ade jugak yang kaki bola& futsal... bleh la sy join tuan2 untuk beriadah selain dr memancing...(area pj-shah alam-sg.buloh)
     
  2. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Wasalam mamat,

    Rasanya ramai kakipancing yang minat futsal di sini.
    Kalau ramai yang minat bolehlah kita tubuh team Futsal P.Net.

    kita tunggu peminat peminat futsal angkat tangan ....
     
  3. wonderpets

    wonderpets "apa yang penting KERJASAMA"

    salam'kum

    eden baru nak ajak bebudak P.NET buat friendly match.......lawan bola sepak......itu pun kok P.NET ado team bola sepak..........??? ;D padang eden sediakan......... :D
     
  4. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Ok untk wujudkan team futsal kita buat list nama yang berminat dulu:

    1-Mamat09
    2-
    3-
    4-
    5-
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-
    11-
    12-
     
  5. kudinz

    kudinz Marlin

     
  6. mamat09

    mamat09 Marlin

    boleh d ketengahkan ni...kasut eden pn dh nk start bersawang ni... ;D ;Dmari..mari...
     
  7. mamat09

    mamat09 Marlin

     
  8. artsiam

    artsiam Marlin

    Ok untk wujudkan team futsal kita buat list nama yang berminat dulu:

    1- Mamat09
    2- Kudinz
    3- artsiam
    4-
    5-
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-
    11-
    12
     
  9. rappalla

    rappalla 0173000334 / 0193575098

    mohler join...meriahkn komplot bola kite...
    mungkin nnt ble msuk pertandingan metro ke, masyuk ooo...
     
  10. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Ok untk wujudkan team futsal kita buat list nama yang berminat dulu:

    1- Mamat09
    2- Kudinz
    3- artsiam
    4- Rappalla
    5-
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-
    11-
    12
     
  11. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593


    dah lame aku tak main futsal.. pancit nanti....
     
  12. raineypb

    raineypb Marlin

    kat mn ler kasut futsal aku letak....
    kalau nk join bli baru ler nampak nyer...
     
  13. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    kasut aku dah koyak plak.. geng2 futsal pun dah tak aktif sejak2 masing2 dah kawin nie... isk3 :-\ :-\
     
  14. mamat09

    mamat09 Marlin

    pancit mula2 je...klu dh start blek lame2 ok la tuan....
     
  15. mamat09

    mamat09 Marlin

    join la tuan...main futsal ni guna kasut yg murah pn dh sedap main..
     
  16. utaka90

    utaka90 Tenggiri

    lokasi utk bermain?? kalu dekat bleh ar join
     
  17. bllukang

    bllukang GS 07 samurai ,--)-----

    tu la kalu area pj ok la kut...
     
  18. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    letak nama dulu then kita decide kat mana nk main ..... main suai kenal dulu pun takpe ...
     
  19. mamat09

    mamat09 Marlin

    xde lg ker yg berminat...????lps raye ni bleh gak krg2kn lemak.....
     
  20. jerung bin hitam

    jerung bin hitam update terbaru aktiviti BongkarLubok di facebook

    10 tahun lepas aku akan cakap ia.....
    hihihihihi....skrg...jom mancing hahaha
     

Share This Page