kaki pancing dun kelang sila ambil perhatian...!!!!!

Discussion in 'KEDAI BARANGAN PANCING YANG ANDA TAHU.' started by wan82, Jun 1, 2012.

  1. wan82

    wan82 Marlin

    salam sejahtera buat kaki2 pancing dun kelang...semoga sihat walafiat... ;D

    saya nak bertanye tentang sebuah kedai pancing fishing tackle di bandar klang,die kate kedai terletak di belakang bangunan tabung haji...add die: 7A
    ,Jln Sena off Nenas,41400 Klang..adakah kedai ini wujud...?siape pernah shoping barang pancing di sini?bagaimana dgn harga barang di sini?

    saya bertanye sebab ada tengok iklan kat mudah..banyak juga mesin yang dijual dengan harga yang agak murah...tapi ada rasa sangsi...harap sesiape yang berkunjung ke kedai yang saya sebutkan ini dapat memberikan maklum balas dengan segera...

    sekian terima kasih.. ;D :D ;D
     
  2. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    tak perasan la wan kedai tu. tak dapat nak bantu. tunggu afiz,shahzam, atau remy reply. rasanya dia tahu. ;)
     
  3. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    banyaknye topik pasal dun klang...bhehehe.. rasanya nie orchid tackle nie.. teman xpenah beli kat sini pasal selalu teman soping kat puchong je.. hehehe... rasanya tuan ray mie n shahzam ade g nie, tgu dorang on9 isnin nie....

    p/s: tuan wan, rasanya tak perlu bukak topik nie, tuan wan masuk je Dewan Dun Klang tu.. selain bertanye boleh kenal2 dan ramaikan ahli. pendapat sesen je ;D
     
  4. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    apsal raymie dan shahzam kna tunggu isnin baru on9?..dia org g outstation ke fiz?
    fiz..baju aku..bini aku punya tu lengan panjang..malam ni dia nak balik kg dah..tak sempat dah nak bagi dia :'(
     
  5. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    shahzam cuti ari nie.. remi bz.. alamak jat, awat ko xbgtau jat kdn ko ade kat sini.. aku plak blk nie terus balik kuala selangor plak .. iskkkkk nanti ko pos je la jat
     
  6. sampansementa

    sampansementa 016-2986077 - kalau nk membangau berjemaah

    kalu x silap sy kedai tu belah belakan tokong..berhampiran medan mara..umpan dedak kat ctu piau2 kata sepupu yg slalu gi shoping kt ctu..x brape perasan sgt kedai tu coz depan kedai byk burung2..cam kedai haiwan lak...kalau x silap le..adios
     
  7. jejakapemalu

    jejakapemalu Marlin

    mmmm barang² kat kedai ni boleh tahan la, biasa saya pergi kedai ni kalau barang yang di cari susah nak dapat maka kedai ni lah yang dituju dan kalau untuk mencari barang yang hi end plak kedai ni pilihan yang seterusnya, mesin bangla kecik² yang memurah banyak gak kat kedai ni tapi tahla tengok macam tak terdaya jer nak tarik ladung saiz 850 ;D
     
  8. jejakapemalu

    jejakapemalu Marlin

    hehehe aku panggil kedai ni klinik haiwan ekekekeee......
     
  9. wan82

    wan82 Marlin

    ok...xpe...
    ye la...dun klang kan tip top...mantop2 belaka... :D ;D

    tokey die nama robert.


    iklan tulis kat belakang bangunan tabung haji...die ada jual ikan jugak kot..sebab ada iklan jual ikan koi skali..

    tu la...barang yg saya nak beli nie memang xde dah kat kedai lain...stok tahun bile pun xtau.. ;D

    tp memang komfirm la kedainye ada kat situ eh..?
     
  10. zach daniel

    zach daniel fishing is my passion

    mmg asalnye kedai ni kedai jual burung2,binatang...dh 20tahun lebey....
    rasanye since brape tahun kebelakangan ni dia stat jual brg2 pancing..
    so kedai ni xda masalah utk TT mengunjungi atau membeli brg2 pancing...
    sy mmg asal n lahir kat klg hihihi........ ;) ;) ;)
     
  11. zach daniel

    zach daniel fishing is my passion

    burung kakak tua dia pndai beri salam....itupun klau hidup lg la.....
     
  12. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    wan ... klang kat mane umahnye??
     
  13. wan82

    wan82 Marlin

    owh...terima kasih bg info...klu camtu leh la membeli barang kat situ...takut connman jerk... ;D
     
  14. wan82

    wan82 Marlin

    kawan org johor da,duk skudai... :D ;D :D

    tu pasal x joint kelab dun kelang... ;D ;D ;D
     
  15. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    ingat duduk klang hahahaha..... ala dok myanmar ke nepal ke bangla ke, semua leh juin dun klang asalkan p.netters... hehe
     
  16. wan82

    wan82 Marlin

    owh...ye ker....klu camtu ramai bangla la eh in the club... ;D ;D ;D

    gurau jer...jgn marah ha... ;D ;D

    tp klu joint klub tp x serta activiti x best ar.... ;D
     
  17. Sky.Walker

    Sky.Walker Pelata

    kwan ada ushar gak barang2 tokey Robert nie kat mudah.my, ada yang murah & ada yg mahal..
     
  18. s-a-p-i-t

    s-a-p-i-t "Pergi berderap...balik berderap..."

    Perhhh...banyak btul barang abam wan nak beli yerrr... ;D
    Takde lagi ke barang tersebut kat JB ni??
    Kat Singapore tak survey ker abam wan? lagi banyak pilihan perr...

    Kalau kat M'sia ni Ugly stik USA dah brg antik...sane byk lagi tuuuu.... ;D
     
  19. wan82

    wan82 Marlin

    nie barang zaman jepun kluar dr tanah melayu da..kat JB takde..
    kat singapore x sempat servey da..vitamin$$$$ x larat la nak shopping kat sane

    mancing parit x yah Uglystik la..pakai nice stik jer.. ;D
     

Share This Page