(jom share) Hasil Kolam Damai Village Perling

Discussion in 'Gallery Gambar/video' started by adipop, Jun 22, 2012.

  1. adipop

    adipop Bilis

    Salam semua...
    Kat sini sy nak share dengan semua, pada yang tahu atau pernah pergi ke Kolam Damai Perling ni..
    Dah 3 4 kali pergi ke Kolam Damai Perling, Hanya sekali saja dapat hasil.
    Contoh nye seperti gambar di bawah tu..

    Kalau ada sesape yang berniat baik n boleh kongsi macam mana cara2 nak dapat ikan kat sana dengan lumayan di persila kan komen di bawah ni... :)
    Kalau ada sesape yang dapat hasil di Kolam ni dan ada gambar..
    Boleh la tepek dan komen skali... :)

    Saya ni baru nak jinak2 main ikan besar... Nak dapat kat muara susah, cuba nasib di kolam saja lah.. :D

    p/s Maaf kalau ada tersilap bahasa.. :D
     

    Attached Files:

  2. wan82

    wan82 Marlin

    pergh...tahniah...ok la tu dah ade hasil... ;D :D ;D
     
  3. nyzaxs

    nyzaxs Southgates Angler Club

    Kalau nak tahu rahsia kolam damai fishing village,jom join forum kolam damai fishing village di site air masin Pancing .net
     
  4. nyzaxs

    nyzaxs Southgates Angler Club

    Kat sini nak kongsi hasil di kolam damai fishing village..
     

    Attached Files:

  5. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    tuan nyzaxs
    kalu cuti panjang mau jga singgah sini
    x jauh dri kulai ;D
     
  6. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    tahniah tuan adipop dan tuan nyzaxs ;D ;D ;D
     
  7. nyzaxs

    nyzaxs Southgates Angler Club

    boleh,tak ada masalah...
    roger kwn je nanti...
     
  8. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!

    Salam, Walaupun dh byk kali saya ke kolam damai, tapi xpernah saya masuk kolam A & B...
    Selalu main kolam C, C+, D & E je....
    Ni antara hasil2 yg pernah dpt kat kolam Damai...just for sharing

    [​IMG]
    Cobia on lure

    [​IMG]
    Barramundi

    [​IMG]
    Pacu at Kolam E

    [​IMG]
    Giant Grouper

    [​IMG]
    Grouper lagi

    [​IMG]
    Bawal Pinang

    [​IMG]
    Telinga Gajah

    [​IMG]
    GT 12kg

    [​IMG]
    GT

    [​IMG]
    GT lagi

    [​IMG]
    GT lagi...lagi...

    Detail boleh refer sini

    http://maxxpeacock.blogspot.com/2012/03/ujian-lapangan-damai-fishing-village.html
    http://maxxpeacock.blogspot.com/2012/05/jb-conquest-part-2-damai-again.html
    http://maxxpeacock.blogspot.com/2012/11/testing-testing-di-kolam-damai-jb.html#more
     
  9. Kombat

    Kombat Ngail pacerohhh... 0132505930

    Terbaik. Macam2 jenis ikan. :eek:
     
  10. farzeli68

    farzeli68 H/p : 0197361900 (buka 24 jam)

    bulan pose dah nak sampai..bersiap sedia untuk berkunjung ke kolam lak... ;D ;D ;D ;D
     

Share This Page