jom komplot cari haruan

Discussion in 'Air Tawar' started by aqkira, Jan 20, 2016.

  1. Pak Syed

    Pak Syed Boleh je call 012-2148135

    Kt area mn tu, kasi pm port. hihi........
     
  2. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    Nodri Selama - said:
    tg malim banyak lagi stok ruan.........hehehehehe
    Click to expand...
    Kt area mn tu, kasi pm port. hihi........

    ada plan terancang ke...nak ikut
     
  3. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    Tasik kat Proton City pon ada.....Kg Kelawar.....Keliang....Gumut....
    Slim River.....Ulu Slim....Gedangsa...Felda Sg Tenggi...
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Hihi klu sudi sila pm lokasi
     
  5. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    dah masuk 3 tahun saya pindah Tg Malim....pm lokasi pm lokasi je.....datangnye idak..
     
  6. eizam

    eizam Marlin

    hntr je lokasi rumah tuan Nodri.....
    kekekeee...
     
  7. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    pot bawah sikit x de tn.nodri beruntung tagar ke....
     
  8. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    Dari BB ke Serendah....kawasan paya sawit..
    dari BB ke Sg Buaya ... lombong ( boleh nampak dari belakang RR Rawang )
     
    gero5217 likes this.
  9. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tak pm lokasi camne leh p sana wei;)
     
  10. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    awat ruan Kulim sampai ke Rawang nih...haha...jg marah aaa sifu sifu...tuan umah mana ye..tak hupdate ka ruan Kulim?
     
  11. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    kulim dah tak ada pot ruan....sebab tu merantau sampai rawang :):):)

    pot batu kawan pn dah punah...habis kena timbus...
     
  12. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Memana pon sama, port haruan boiling dh jadi jln n rumah, adoiii
     
  13. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    kt Kuching (sarawak) pot ruan masih banyak...
    pengalaman hidup di sarawak 13 tahun...
    mmg syorga casting.... sekog2 punya ruan mau saiz around sekilo...

    terasa teringin nak p casting sana huhuhu
     
  14. Hooi

    Hooi Tenggiri

    hello tuan sekalian, saya ternampak kat facebook ada org dpt peacock bass kat area high tech. siapa tau ?
     
  15. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    mr hooi....
    jom kita dua pakat pergi melawat kawasan tanjung malim..
    kita p casting sana....
    minta tolong nodri selama jadi tuan tanah utk kita....:):):)

    tido sana 1 mlm....
     
  16. Hooi

    Hooi Tenggiri

    hi tuan,

    nak over night tak jadi tuan, huhu.. nak pi try casting peacock bass kat kulim, tapi tempat tak pasti sebab ada nampak geng pi hi-tech casting dpt 1 kilo
     
  17. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Jommmmm bila mau p wei
     
  18. LUNASIA

    LUNASIA Siakap

    klu nak casting di sarawak, kena pi masa dok hujan...biar air melimpah ke tebing...fuuuu...mmg best.
    kena gaya...mmg jenuh tarik haruan.

    saya plan nak pi bulan 12 ni...tapi check tiket air asia...tak ada yang murah huhuhu....:(:(:(
     
  19. norhisham

    norhisham Marlin

    mai la klang boleh komplot ngan mastasipootai abg manba_nkk ni dia banyak lubok ghuan....hehehe
     

Share This Page