Jigging Ringan di Luar Pantai Kelantan

Discussion in 'Koleksi video.' started by k0pi, Aug 28, 2011.

  1. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    Salam, cuma nak share klip video light jigging di unjam pesisiran pantai kelantan, video lamo Pancing / Rod&Line no. 25... post part 1 sahaja dulu sebab part 2 masih dalam proses upload... N-JOY~!




    http://www.youtube.com/watch?v=3bWi07jmhhY​
     
  2. landok

    landok Tenggiri

    syoknye jigging..
     
  3. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    kawe sampai sudah tak berani dah naik bot ekor biawak (kelate ni orang panggey bot kolek)... turun dengan kondifen 2 tahun lepas naik bot ni gi mancing kerisi ngan nak mancing tenggiri (konon), tak telan ubat mabok... memang masak kari kaw-kaw... lebih dasyat dari naik bot fiber 17' dia punya golek-golek... hehehehe... tapi kebelakangan ni, ramai member ngail lebih prefer sewa bot kolek ni pegi main kat unjam sebab murah dan tak perlu tunggu geng sampai cukup 4-5 orang... 2 orang pun dah buleh pegi... RM50 sorang... lepas subuh keluar, zuhur balik... tak sempat rentunglaaa kalu hari panas pun... ;D ;D
     
  4. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    kelate pun leh layan jiging...... ;D
     
  5. qsepol

    qsepol Keluarga didahulukan..mancing diutamakan

    ooo..memang best
     
  6. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    part 2 uploaded...
     
  7. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    kopi demo anjur hok ni lak......leh balik ari...........
     
  8. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    ada sesi ni nanti... tapi dok pasti lagi bilo... demo kelik KL bilo pulok?
     
  9. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    sabtu ke ahad ni
     
  10. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    dop dan.... timing dok keno molek round nih... :(
     
  11. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    biasa tu musim raya.....set semula lak......
     
  12. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    beyehhh... tahun ni Santai Bantai keno tundo round tahun depan... kalau bran... DEEPAVALI... amacam?
     
  13. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    kawe mcm x de dh thn ni.......thn depan lak....kawe klu blk klate seminggu selalu......kecuali balik ngundi....hehe ;D
     
  14. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    kopi kena usha gak tekong ni..........spot baik ni.......
     
  15. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    uiii... bot kolek ambo serendar... dok lawe doh boh, ambo keno kari hijau doh dulu nih... klu nok lawe jugok... ambo duk besero... hijau pulok bekali... ;D ;D
     
  16. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Kasar gak naik tu,berbaloi kalau dah mcm ni punya hasil jig
     
  17. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    hehe....tp spot baik ni........nk cari bot besar takut.......tekong lain......takut spot x baik......mane...
     
  18. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    ado spot molek gok nga bot besar sikit jah dari bot kolek ni... tapi hari tu nok keno ngam molek, air derah 8-10 jam dari petang sampai subuh, 16-14 jam air slow tapi dok mati alek siang... keno molep jadual lagu nih hok gelepar gelenyar nok mengawan tubik nih.

    tapi kawe nok cari jugok abe ismail dale bideo tu... keno gi tunggu jackie kat ewat nih ambek kontek. napok dale video tu supo dari jeti LKIM tumpat jah tu.
     
  19. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    ooo rasa geng-2 kedai ewak tu........molek sgt nk usha tekong ni gak......kawe tunggu berita baik demo jah ni....... ;D
     
  20. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    uiiii bestnye layan jigging ::) ::) ::) ;D ;D ;D
     

Share This Page