JAWATAN KOSONG- QC INSPECTOR

Discussion in 'UMUM' started by afiz, Nov 30, 2012.

  1. tenryu

    tenryu NIK: 019-252 1413

    yelah.. dulu aku kurus.. memang kalo sekali tgk macam cina..
    aku pun tak banyak merayau2..
    sebab aku biasa duduk kt dlm bilik maintenance kt belakang tu..
    lepak dgn cina maintenance 2 org tu..
     
  2. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    ooo chiokkk 2 ekor tu hehehehe.... Nasib aku xkenal ko dulu nik... Kalo dak mau tjebak mancing awal2 lg kekekeke
     
  3. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    nak tanya sikit ...... lulusan jematan antu .....lpg ...... bole ker ..... tapi resume x der ....... :p
     
  4. tenryu

    tenryu NIK: 019-252 1413

    BUKAN AKU KER YG AKAN TERJEBAK DGN KO??
    EKEKKEKEKE...

    FABER KERJA ARI SABTU, TAK SESUAI LA DGN JIWA AKU..
    SABTU AHAD MAU TRIP..
    TAKKAN MANJANG NAK CUTI JE ARI SABTU..
    HEHEHEHHEHEHEE...
     
  5. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Ni kerja kalau mau cuti suka2 boleh ka,ala trip kejut2 la mau casting kat Lukutnia ;D ;D
     
  6. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    kekekeke itu le payah nak g trip ni ;D
     
  7. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    Nape iklan jawatan kosong ni glamer sgt nih.. ari2x ade org post.. ::) ::) ::)
     
  8. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    kekeke.. Termasuk le ngko daqlie ::)
     
  9. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Daqlie kau tak mau pohon ke,ni kalau kau ada sana boleh hari2 ajak turun Banting,dapat ikan je kau tunjuk kat dia,kasi bakooooooo ;D
     
  10. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Tu le sebab takde sapa mau join kilang tu ;D ;D ;D

    Bangla nepal pon keje 5 hari je tau ;D ;) ;D
     
  11. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    dah ade org apply belum fiz,..
    bagus ni jawatan mcm ni ;)
     
  12. let

    let Marlin

    tak reti pakai bc boleh apply ka?
     
  13. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    kompom lah apiz amek ini orang......kan apiz kan.....
     
  14. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Wakakakaaaka.... Puiii puiii
     
  15. blupipes

    blupipes wan-0122301739

    pencil nak mancing toman ada tak?
     
  16. ray_mie

    ray_mie Marlin

    :D :D :D ;D ;D ;D ;D :p.......
     
  17. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    ramai yg berminat rupenye......
     
  18. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    QC inspector saya takmo lah, kalu inspector je saya mau sebab boleh cari makan ;D :D ;D
     
  19. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Raymie sesuai sgt.

    dah mcm yeti pun ade.. Sesuai bkawan dgn nepal kat everest tu kekekek
     
  20. ray_mie

    ray_mie Marlin

    aku senyum pun kena jugak...... :mad: :'(
    puiiii... :mad:
     

Share This Page