IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 29.10.2014 : pg 30 ]

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by manba_nkk, Apr 24, 2013.

Tags: Add Tags
  1. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    tak kan habis punye haruan tu.. hehe.. kan ikan paling senang dapat.. hehe.... ;D ;D ;D ;D

    estet depan kilang tu ada gak sy redah masuk.. tapi.. hampa.. tak ada ikannya.. mgkn dah ada org tuba kot.. hehe..
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Padahal saya byk kali lepas ruan kat situ :'( :'( :'(
     
  3. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    Hehehe thanks abg!!!al maklum baru bilis berforum byk yg xthu!!!ngeh ngeh ;D
     
  4. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    waahh.. yeke.. tp.. memang xde.. xtau la mana ikan tu pegi.. klau ada yg menyambar pun.. curut2 je.. xlekat...
     
  5. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Mungkin tu yg generasi kedua kot ;D ;) ;D
     
  6. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    aduh senang dapat generasi ke2....generasi pertama abg dah habis kan ker hehehhe
     
  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Kalu masih ingat, rasanya lebih 10 ekoq saya lepas situ tapi lum pernah dpt g.
    Dah setahun lebih sekarang kalu hidup, dah jadi monster ;D
     
  8. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    hehehe biar kan lagi 2 thun!!!!mesti jadi monster!!tapi rasanye monster situ dh bedal kotttt ;D
     
  9. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Mungkin juga dah pindah port lain sebab kalu hujan air parit tu naik tinggi
     
  10. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    oooo mungkin juga lah abg man!!!atau pon dah pindah ke kuali..hehehehe kena buat pembenihan byk2 speisis aruan ni kot
     
  11. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Kalu sorang je yg buat pembenihan letih gak :( :( :( sebab ramai yg datang kasi sapu bersih :'(
     
  12. Salam tuan manba.....hi...pe kaba..... :D :D :D
     
  13. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    W'salam.

    Kaba kureng baik sebab hujan manjang ikan jadi susah nak dapat :( ;D ;D
     
  14. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    Kemarin mana ada ujan .... ada hasil ke jenggoruan ...... ::)
     
  15. aik??sipo pun susah dapat kah?tuba je la...senang...huhuhuhu

    tuan bujok pegi ke jenggoruan?
     
  16. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero


    susah dapat ma.....30x baling baru ngam....sabak....air tinggi....bulan,pagi selasa je frezy tu pun banyak lucut....lepas tu entah gi mane...
     

    Attached Files:

  17. erkkk....tuan gero dah masukkn rachunn...adeh.... ;D ;D ;D
    TAHNIAH tuan...ok la tu...saya nie dok tak de lesen lagi...adei...
     
  18. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Betul le tu air tinggi mau tuba tarok sebotol dua pon tak jalan kena satu lori baru jadi ;D ;D ;D


    30x=1 ekoq
    3000x=100 ekoq :eek: kaya cam ni wei ;D ;D
     
  19. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    ini kaya tak berkat la.... ;D
     
  20. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    tq tn arol....mancing parit jer ;D
     

Share This Page