IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 29.10.2014 : pg 30 ]

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by manba_nkk, Apr 24, 2013.

Tags: Add Tags
  1. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Lembah Klang agak susah sikit nak cari haruan, sekoq dua curut tu kalu ada rezeki tak lari mana ;) ;) ;)

    Port atas tu sekitar Kapar/Tok Muda/Meru/Sg Janggut . . .
     
  2. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    sy ni memang xda ler pengalaman meruan ni sbb xda sekaki...lau sungai ni pon setakat patin sungai kelang!!!tp sy dgar sekitar puncak alam pon bykj pot meruan kan abg???
     
  3. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Kalu kamu duk dekat leh gak komplot bila-bila free ;)

    Patin Sg Klang layan karen best gak :p :p

    PA tu port boiling suatu masa dahulu, sekarang hancusssssssssssss :'( :'(
     
  4. ray_mie

    ray_mie Marlin

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    As-salam.....

    mcm kenal aja ini port....... ::) ::) ::)
     
  5. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Waalaikumuassalam tuan master sifo vietnam mari !

    Hihihi ni parit tepi jalan Meru ke Kapar :-[ :-[ :-[
    Segan haruan curut takleh lawan kerapu monster kamu ;)
     
  6. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    in shaa Allah boleh jga komplot nt teringin gak....HAHAHA PATIN SGAI KLANG best layan karen tp tu la hasilnye xsedap dimakan sampai indon pon xnak bg free kikikiki....OOO HANCUS DAH YE PA TU......
     
  7. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Simpan la dulu haruan tu sampai jadi monster ..... ;D
     
  8. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Tak simpan pon cuma kasi lepas dlm Sg Kapar Besar harap boleh terjadi besar monster ;) ;)
     
  9. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    Latest report master sifo manba... ;D baru perasan ....solo je ke abg man...whatever tahniah
     
  10. jman

    jman Marlin

    Hasil rakan sepemancingan@sifu haruan Rizalman pagi tadi di kolam biasa guna spoon mann dancer


    [​IMG]
     
  11. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    Fuhhh terbaikkk ni tuannn!!!!bila ler nk nk casting ruan ni mcm syokkkk... ;D
     
  12. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Hihi belajar dari master sifu tuan jman baru betol, baru dpt monster.
    Kalu ikut saya hanya curut je ;D ;) ;D
     
  13. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Kamu sibok semacam buru monster yg saya punya curut mana mau perasan wei ;D ;) ;D
     
  14. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    hehehe besar kecil pon xpe abg!!!yang penting kita sesama mancing kongsi ilmu ye....bleh ler sy komplot dgn abg n tuan jman nanti yer!!!heheehehe.. Abg nk upload gamba cmne yer???maaf ler byk tanye...
     
  15. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

  16. gero5217

    gero5217 name:azrul panggil jer gero

    curut ok ma...janji tarak kumpau ;D.....monster...curut pun kumpau ;D
     
  17. ikansebelah

    ikansebelah keikhlasan mimpi

    Terima kasih abg manba!!!tak perasan pula ada...hehee :)
     
  18. eone

    eone Syukur dengan rezeki yang di perolehi..

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    wahh.. depan kilang ni pun ado ke.. dekat je ngan umah.. tp.. xpernh try pun... hehe... leh try la lepas ni.. hahaha... ;D ;D
     
  19. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    itu baru depan kilang.. kalau dalam kilang.. lagi banyak monster kan tuan manba... hahahaha.... ada spender kaler kaler tu...
     
  20. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Sama-sama.
    Kat skrin kita belah kanan/atas 'search' tu macammacam leh cari ;D ;) ;D

    Habis le pasni kompom pupus haruan depan kilang ni ;D

    Kalu boleh masuk dlm kilang . . . ehemmm hemmmm ;D :p ;D
     

Share This Page