IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 29.10.2014 : pg 30 ]

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by manba_nkk, Apr 24, 2013.

Tags: Add Tags
  1. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    port terbaekkk punya...cantikkkkkk!
     
  2. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Tuan Said n Tuan Nordin kata kamu sombong takmo ikut komplot ;D :D ;D

    Tapi elok gak kalu master otai turun kita ni apa yg akan dapat ye ;D ::) ;D
     
  3. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    memey say x dpt joint .....x pa pas raya kita bawa `serdak kueh` kita belasah di BD hee hee
    *syok bergoni hasil dn lumayan
     
  4. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Tapi kali ni hasil agak kurang sebab air tinggi.
    Trip sebelumnya dimana saya tak dpt join kerana p Kenyir n along ganti sebagai wakil, mereka hentam sampai ~70+++ ekoq ;) ;) ;)
     
  5. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    xde ikan lain kah kat mesia ni wei... prenngggggggggggg
     
  6. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Ok ok ok next trip ke sana nanti saya casting sebarau gan kerapu ye tuan speaker ;D ;D
     
  7. Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    70+++ ekoq????mak oi...mancing ke tube nie? ;D ;D ;D ;D
     
  8. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    dengau buleh....percaye tuh pikir2 lah ye........ :-X :-X :-X ::)
     
  9. Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    :D :D :D :D
     
  10. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Kalu saya nak simpan port baik jawab Bg Dtk takde ikan JANGAN p.

    Orang atas tu dengki sebab masih kumpau haruan BD ! ;D :p ;D



    Sebahagian hasil ::)
    [​IMG]
     
  11. Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    uikss....yg curut tue ade lg tak yang idup?mau masuk akuriumm...
     
  12. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    gambar gugel mane nye site ni wei..
     
  13. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Hahaha cam biasa saya jarang ambil hasil tangkapan namun atas permintaan boleh gak simpan khas utk kawan, kena kasi tau awal everything can kawtim punya ;D ;) ;D


    Sila hubungi tuan rumah utk penjelasan site ;D ::) :p ;D
     
  14. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    site? ape tuhhhhh?ooo ok paham... k bai
     
  15. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    :mad: :mad: :mad:
     
  16. Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    kasik bawak saya sekali la kat port....nak dapat lesen terus...boleh kah??
     
  17. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Aiyakkk minggu lepas kan dah kasi tau ada komplot tapi kamu je tak dpt join.

    Apa kata kamu kasi culik sama saya je ;D :p ;D
     
  18. Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    minggu lepas ader urusan di kampung....nak menculik tue boleh...jap check no tepon....
     
  19. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    Minggu ni dah kena book, minggu depan ada expo mancing kat SACC, pastu may-b terlalau dekat pada Ramadhan ... lepas raya kot ;D ;D ;D [ biar curut jadi monster ::) ::) ]
     
  20. ASt - Kulai

    ASt - Kulai Marlin

    Re: IKAN PALING SENANG DAPAT [ Gambar terbaru 26.05.2014 : pg 26 ]

    sandorr sat.....huu kes culik mencolik bahaya... oppsss seronokk ni
     

Share This Page