Ikan Menyerah Diri...

Discussion in 'Koleksi video.' started by mudim, Jul 21, 2009.

  1. mudim

    mudim To be happy people... go fishing -Ganbatté-

    bestkan kalau dapat cengini... tak yah susah2 mancing... ;D

    [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?v=XFi9UEXQaSY[/flash]
     
  2. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    tak dak apa2 pun... gelap ja
     
  3. uehammer2

    uehammer2 EuHammer

    yup...gelap.. ;D
     
  4. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    deyyy... selvamudim..... banyak gelap woooo....
     
  5. siful

    siful ' Carilah Diri..Di Dalam Diri '

    pok dik...mudim tgh repair tu...cuba ko tgk wayar kat blakg pc ko tuh cabut tak... ;D
     
  6. pok dik

    pok dik jika ke rinduan call 0162826501

    ya tak ya jugak.... plug letrik kawan cabut daaa....
     
  7. siful

    siful ' Carilah Diri..Di Dalam Diri '

    Haa..kan dah ckp dah... ;D ;D
     
  8. siful

    siful ' Carilah Diri..Di Dalam Diri '

    maner mudim ni...dah repair ker lum...ish..ish.. ??? ::)
     
  9. mudim

    mudim To be happy people... go fishing -Ganbatté-

    ada la tuu... tengok baik2 kata orang, kalau tak nampak... pendek umurrr... tuanku! ;D ;D ;D
     
  10. siful

    siful ' Carilah Diri..Di Dalam Diri '

    huih... :eek: :eek: kalu ini maceemmm...kena try pkai bot bang aji ni...agak2 kat pulau kotam leh ker ni... ;D ;D
     
  11. adzhar

    adzhar ## Taman Keramat / Setiawangsa / Sg Petani ##

    Kalau mcm nih....letak jaring jer...tak yah tahan pakai sampai mcm mamat tu ;D Sure semua sangkut !
     
  12. jaanmajal

    jaanmajal Better Reel for Better Value....

    FULAMAK...

    SILAP ARIBULAN MASUK DALAM MULUT LAH IKAN NI..
     
  13. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    NI KENA BELAJAR GAN MAMAT TU...

    ADA PAKAI HANTU.... KUT ;D ;D ;D

    SAPA NAK NUNTUT ADA KEK INDONESIA ... ;D
     
  14. ejoy_burger

    ejoy_burger Marlin Staff Member

    kena yang naik ikat todak... abih la....
     
  15. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    KITA LAK JADI HANTU IKAN TU BUEK EJOY... ::) ::) ::)
     
  16. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    ikan apa tu ha..?

    bestnya...ikan lompat masuk dlm bot....
     
  17. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Video clip ni dah lama ada.
    Ikan2 tu kejar cahaya atau bermain dgn cahaya.

    Tak tahu lak ape nama ikan2 tu!!!
     
  18. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    bole ke pratik utk ikan di malaysia ni...?
     
  19. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Asasnya mmg dah ada. Cuma ikan2 di malaysia ni (yg saya tau0 seperti lampam, baung, kadang2 sebarau akan bermain2 ditempat lampu yg terang kerana anak2 ikan selalu di situ.

    Ikan laut pula seperti sotong - peka kpd cahaya....kalau ada cahaya yg terang - sure dia akan berkubang kat situ...heheh
     
  20. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    x de safety ni... patut kena pakai safety helmet x pun helmet fullface ;D
     

Share This Page