Hebat Gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....Caster Malaysia buleh buat ker....

Discussion in 'Koleksi video.' started by shahzam, Apr 17, 2012.

  1. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    Assalamualaikum w.b.t.

    [flash=200,200]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=fFF8YDbFdJc[/flash]​

    mmg giler hebat mamat nih......sape yg buleh buat cenggini kat Pnet nih.....nak belajau le..... ;D ;D ;D
     
  2. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    perghhhhhh hebat gilerrrrr simamat tu zam :eek: :eek: :eek:.. abg pun nak blajorlah kalau roperr itu yopp ;D ;D ;D ini asik makan meggi aje sekarang ni kikikikikki :D :D :D ;) ;) ;) tq zam post bidioo ni ye ;) ;) ;) ;D ;D ;D
     
  3. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    terpaku teman yeop......nengok die kesting celah reba.....perghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....suma tepat plak tuh......kesting bwh kayu tuh......giler ah.....
     
  4. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

    strugel kesting bawah reba bagai tengok bidio tuh kat area open jugak ikan makan...[​IMG]

    p/s: tengok banyak tempat mamat tu kastin, baru skali nek ikan...bley tahan gak level kumpau dia lebey kurang aku...[​IMG]
     
  5. bulu_idong

    bulu_idong Kat mana nak melongkang nih????

    Hahahaha...
    Mamat tu shoot yg menjadik je..
    Yg tak menjadik...tak nak publish jgk kot.....
     
  6. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    wakakakkakakakakakakakakakakkakakakak.......bc die xde zingggggggggggggggggggggggggggggg la.....tu pasal kumpau lebey skit.....wakakakakkakakakakakakakakakakakkaka......

    p/s: ujung bulan nih.....amacam.....ada pree ka....mau polo ka......baaaaaaaaaaaaaaaalik kamponggggggggggggggggggggg......
     
  7. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    Apa yg hebatnya??? tak paham aku...
    mmg terror... guna High Speed Camera balik edit sana sini... rasanya mana2 caster kat malaysia boleh buat kot...
     
  8. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    oooooooooooooo.....ye ke......sori le tuan....tu pasal tanye kat malaysia nih ade ke caster yg buleh buat cenggitu....sy nih mmg kagum giler ngan care kesting die tuh........x tau plak tuh suma camera trick je.....huhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhu.......tipah tertipuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
     
  9. jai peon

    jai peon Marlin

    wa pn buleh bikin itu mcm.... tapi bikin mee hunn loh keh3 ;D
     
  10. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    jai....agak2 kalo pakei spinning buleh ke buat cenggitu.....
     
  11. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    mmg la terror klu dah hari2 main casting...
    cuma bila video ni kita cast 10 kali, sekali skill menjadi selit celah2 reba tuh, lagi 9 kali tuh balik edit buang la...
    nampak mcm terror setiap cali cast semua cun... padahal berapa kali kena try kita mana tau...
     
  12. M@rtd3T

    M@rtd3T ..................................

    hmmm. . . 8)
     
  13. chapoi

    chapoi Marlin

    hehe..nt teman wat video resipi bihun dan meggi terulung kalah chef wan...nnti kan di pawagam ;D ;D ;D
     
  14. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    halamak.....sifu martdet usyar lak.......sifuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
     
  15. mojo@jojo

    mojo@jojo Marlin

    matdet pandai buat skill ni
    selalu dah kawan terpitam nengok skill matdet yg macam ni
    huhuuuuuuuuuuuu
     
  16. BambooShark

    BambooShark -> = 0 1 7 3 2 6 5 1 3 6 = (Awal Syah)

    Perghhh!! hebat2 .. tp 1 ekor ikan jew ?? LOL :eek: :eek: ;D ;D
     
  17. nakdesa

    nakdesa Marlin

    Mana-mana caster Malaysia boleh buat.... cuba lihat dan join caster di Malaysia yang dah menempa nama, kata orang jauh berjalan luas pandangan, ce pisah sikit dari rakan yg biasa gi kesting tu, cari group baru.... kalau diri kita sendiri pun berlatih kerap, InsyaAllah tak da masalah.... setakat speselnya balingan gewang yg memantul tul masuk ke sasaran.... kalau air tenang begitu, saya sendiri pernah buat...

    untuk kagum kehebatan caster tu tak ler masalahnya... tp bila tajuknya...

    [size=10pt] Hebat Gilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.....Caster Malaysia buleh buat ker....[/size]
    seolah-olah merendah diri sendiri.... mcm ler tak mampu buat.... mana idaknya ekkk... pi cari kawasan air takung tu bukan nak praktis sangat... target nak dpt ikan je.... cuba tinggalkan seketika dlm minda tu nak naik ikan je... pi prektis je... ce cuba sekali sekala kalau lepak kat padang sebelah dataran shah alam tu(kalau duduk Shah Alam ler) bawak je rod, hayun prektis memmlm masa lepak...malu ke?
     
  18. SELAT

    SELAT Siakap

    nak pndai cm2 kna krbnkn gwg lbh dri 10,hehehe
     
  19. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    tuan nak desa.....bukan niat sy nak merendahkan caster malaysia nih....sy sbnrnye bertanye,.,....mungkin tajok tuh sy salah taruh kot.....seriously.....sy x pernah lg kesting gune bc pon......cume nak tanye....ade ke caster malaysia buleh buat camtuh......pasal sy x pernah lg nmpk caster - setakat yg sy jumpe lah - buat cenggitu.....ade pon dulu tuan Jejaka Pemalu.....itu pon die tunjuk side cast....overhand cast....back cast.....ntah hape cast lg sy x ingat name....xde plak yg sy nmpk mase tuh die cast celah2 reba tuh.....minta maaf pada suma caster kalo sy dah merendahkan martabat suma caster kat malaysia nih.....xde niat pon.....andai rase topik nih merendahkan martabat caster malaysia....sy dgn senang hati mohon pd para moderator utk menutup topik ini......
     
  20. hayden

    hayden Marlin

Share This Page