Gambar Trip Bersama iks (update pic page 124)

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by ikan_kembongsambal, Oct 17, 2009.

Tags: Add Tags
  1. Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    Salam ahli P.net....sori lama tak update trip2 iks..bz kerja, bz repair bot, bz whatsupp dll. walau pun gitu iks tiap2 ari tengok laporan kat p.net kot2 ada laporan terbaru dari member2 lain.

    Minggu lepas sempat snap beberapa pic ....tengok aja lah yer kawan2.

    Trip Menotok Bersama Team Polis Bantuan Putra Jaya
    21/9/2014
    Lokasi menotok sekitar Zee Zon dan Boya Merah Putih
    Umpan : Selar appolo dan sotong pasar

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Trip ditamatkan awal kerana ada kecemasan.( Salah sorang ahli kelaurga pemancing sakit)
     
  2. poyan laut

    poyan laut Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    [size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]wow :eek: :eek: :eek: terbaekkk boss!!![/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
     
  3. Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    Trip Menotok + Pulau2 Team Murad MBPJ
    27/9/2014

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Trip Cari Lauk Bersama Family iks
    28/9/2014
    Sekitar port klang

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    Yang Gambar Bawah ni lak hasil memeber2 jeti iks menotok
    28/9/2014
    Paloh kapal

    [​IMG]

    [​IMG]
     
  4. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Wah2...mantap tu tuan iks....lama tak nek bot nih....hhiiihii ;D
     
  5. Luie

    Luie Siakap

    berapa harga pekej bro IKS?
     
  6. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Tepon je terus...IKS jarang online....call atau sms lagi cepat dan tepat...
     
  7. Luie

    Luie Siakap

    Huhu.. Dulu masa ada multiply boleh la dia letak info.. Sekali multiply dah bengkrap.. Owait bro.. Thanks..
     
  8. lemanspring

    lemanspring Marlin

    lama dah takde hapdate?.. ;D ;D ;D
     
  9. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    topap la gambaq ....
    kata ada semilang kepala besaq.....
     
  10. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Huhu....gulai semilang...terliuq woooo....gulppp ;D ;D
     
  11. salam...kawan2 semua
    lama tak upload gambar kat sini
    bertukun jadinya topic iks ni
    nak upload lg boleh
     
  12. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

  13. lemanspring

    lemanspring Marlin

    mana boron 18kg tu iks..
    teringin nak nengok le... ;D ;D
     
  14. doktor_xp

    doktor_xp 013-2466299 - Naga

    dah jadi baja pokok dah tuan ... hihihi ;D
     
  15. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    bila nak boleh menotok lagi nie???? ;D ;D ;D
     
  16. nak tengok ya....
    jom set kan menotok nak....iks on je
    kalau nak tengok boron lg ler

    4.4.2015 bot iks kosong lg...kalau nak buat khas untuk gorup ni boleh jer
     
  17. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

  18. salam kawan-kawan semua...
    lama iks tak post kat group ni...bertukan cik minah jadinya.
    dikesempatan ini iks upload gambar2 dalam simpanan iks yg iks ada dan yg iks ingat

    ni gambar2 trip di pulau 9 hujung bln 3 hari tu
    iks saja nak test lubuk lain dan teknik diorang cari talang kat pulau 9 tu.
    [​IMG]
     
  19. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    Ustaz Farid dok berlindung tu ...
    Perambut P9 x sama ngan perambut Port Klang ... ;D
     
  20. salam.....bersawang topik ni ;)
     

Share This Page