Gambar Trip Bersama iks (update pic page 124)

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by ikan_kembongsambal, Oct 17, 2009.

Tags: Add Tags
  1. poyan laut

    poyan laut Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    ::) ::) ::) 8) 8) 8)
     
  2. mahathir

    mahathir 019-3779299

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    Sponser ewak jer kerrrrr
     
  3. Neuroreef

    Neuroreef Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    Hehe sape2 yg sudi mancen ngn den nnt den bwkla mknn extra..blh mkn same2..jom2 join jom... ;)
     
  4. mancasting75

    mancasting75 Call 01110840208 kalu nak ajak mancing...

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    Kalu tak dapat lenkalilah...tuan iks...kasi kawan2 jalan dulu.
     
  5. Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    ok
     
  6. poyan laut

    poyan laut Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    ape mkn!! Jooommmmmmmm ;D ;D
     
  7. Neuroreef

    Neuroreef Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    Sekali trip kensel daaa...xdela makan... ;D ;D
     
  8. ewak

    ewak Arowana

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    makan smpai muntah
     
  9. Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    kena pilih date lain.
     
  10. Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    Salam...slmt pg. Hujung minggu ni jom komplot menotok. siapa nak join pm iks awal2 iks cadang nak turun hari jumaat lewat malamnya dan pulang lewat petang sabtu. PM iks segera kalau nak join. 5-6 pemancing diperlukan. 13/6/2014 - 14/6/2014
     
  11. ewak

    ewak Arowana

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    adehhh menawan niihh
     
  12. Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    malam layan tukun cik minah dulu sebelum tunggu awal pagi nak ke pintu gedung menotok. malam buat perisapan dan top up umpan. iks nak try cari kurita sendiri. tension order kurita asyik x ada ajer.
     
  13. Neuroreef

    Neuroreef Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    Perghhhh trip best amat ni..tp keje plak mgu ni...huhuhu.... :'( :'( :'(
    Adeeeiii camne nj adjust ni... :-\ :-\ :'( :'(
     
  14. ewak

    ewak Arowana

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    apa crita trip ni..menggasak kaa
     
  15. Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    kena gasak dgn alun selatan ader ler....dapat 1-2 ekor ajer. kecik2.
     
  16. Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)


    kepada ahli p.net yg tak balik beraya di kampung....jom join iks beraya di Tukun Cik Minah hujung minggu pertama aidilfitri 2014 ni. SMS atau call iks untuk kompom kan trip nak join.
    [size=10pt][size=10pt]
    Date : 1/8/2014 (Sabtu)
    Masa : 7.30 pagi - 12.00 malam
    Lokasi pancing : Tukun2 Cik Minah
    Jumlah Pemancing : Maxsimum 7 Orang.
    Harga : RM 50 sorang.
    Lain2 : Makanan dan minum stail pot luck. Kumpul2 makan sama2. Ais disediakan, Umpan isk booking awal2 7-8 ekor sotong kurita, Udang sama2 jalan kat sungai hantu. heeeee. (hal-hal lain bincang kemudian)
    [/size][/size]
     
  17. poyan laut

    poyan laut Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    mn iks ni.. ::) ::)
    xde ke trip2 yg best nk gak selit2 ;D ;D
     
  18. Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    Salam....lama dibiarkan topic iks ni..dah jadi tukun cik minah lak.
    Bubuh gambar2 terkini lah. ;D ;D
     
  19. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    iks sibuk meruan lagi ke ..... ;D
     
  20. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    Re: Gambar Trip Bersama iks (112,113,114,118,119)

    :eek: :eek: :eek:
     

Share This Page