Gambar Trip Bersama iks (update pic page 124)

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by ikan_kembongsambal, Oct 17, 2009.

Tags: Add Tags
  1. Sekadar untuk tatapan dan dikongsi bersama. Sambil bertukar-tukar pandangan dan ilmu. ;D ;D ;

    Trip Trip cari lauk.
    Lokasi pancing : Sekitar sangkar pulau ketam
    Umpan : Udang hidup. udang mati, sotong pasar.
    Koz trip : Trip cari lauk rm 60 - 100 sorang (24 jam)


    Trip cari lauk ni. 3 group dari lokasi berbeza.
    [​IMG]

    Baby jenahak pulau ketam makan hirisan sotong
    [​IMG]


    Plotan@Duri saiz 1-2 kg. Syok melayannya.
    [​IMG]

    bersambung.
     
  2. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    ni mesti penat sgt2...

    lmbt btul nak smbg report ;D ;D
     
  3. Re: Gambar Trip Bersama iks

    bukan setakat penat lagi dah ..penat gilerrrr. ;D ;D tgh proses up load. ;D
     
  4. BuGie

    BuGie ............

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    best...best....tunggu gak lah....
     
  5. karuk

    karuk Tenggiri

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    mak aih... siap ada misi nak cari lauk 60 - 100 ringgit dlm 24 jam ???

    kena tunggu lagi ni...
     
  6. themunk

    themunk Tenggiri

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    mantap gak...xpe tunggu...
     
  7. jebatjohor

    jebatjohor Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    ni tukang report patah jari agaknye ;D ;D
     
  8. cdgtxx

    cdgtxx KAJANG ANGLER 1978 Staff Member

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    we want gambor.....hehehe
     
  9. Aru_Shahril

    Aru_Shahril Memancing Seadanya.

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    sambung le pulok..
     
  10. lemaxjr

    lemaxjr tak elok joran simpan lama-lama dalam stor.. :-)

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    best tu jenahak saiz pinggan...
     
  11. rossi

    rossi Kih..Kih..Kih..

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    Alamak....ni dah kena penyakit Pok Dik ni. Cite sambung -sambung pulak :p
     
  12. Re: Gambar Trip Bersama iks


    nak join trip cari lauk lain kali kena sentiasa tgh topick ni http://www.pancing.net/index.php?topic=5228.0
     
  13. Re: Gambar Trip Bersama iks

    ikutkan ati tak nak sambung2. tapi upload gambar melalui imageshack lembab giler. siap cancel lg up load. hampeh. tunggu berjam cancel jawabnya.

    ari ni iks try upload kat opis. mungkin line celcom broadband kat sg. buah. bangi tak clear kot. ;D ;D
     
  14. rossi

    rossi Kih..Kih..Kih..

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    Sabo menuggu... ;D ;D ;D
     
  15. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    tak per Bro IKS...
    yg penting ada gambar-gambar menarik
    buat kawan2 kat pnet ni...
    sabar menanti...hee...heee...
     
  16. Ariel5596

    Ariel5596 Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    IKS..penantian satu penyiksaan ;D ;D ;D
     
  17. Betok76

    Betok76 Marlin

    Re: Gambar Trip Bersama iks

    IKS... ( Ini Kes Sangkut )
    betul ler tajuk citer tu.. sabo je lerrrr!!!!
     
  18. Re: Gambar Trip Bersama iks

    Sabar separuh dari iman. kalau x sabar cam mana nak mancen.. ;D ;D ;D ;D
     
  19. Re: Gambar Trip Bersama iks

    kasi lagi sikit walaupun tak berapa best.

    Jom ler pindah lubuk lain. lubuk jenak lak malam hari ni. mana tahu ada sekor dua.
    [​IMG]

    Sekali lubuk plotan/mayong/duri daaaaaaaaaaaa
    [​IMG]


    Masak kari sodap gak ni ada isinya koz saiz 1-2 kg
    [​IMG]
     
  20. Re: Gambar Trip Bersama iks

    sambung lagi


    Heee hee heee Dapat gak sekor jenak 1-2 kg ni. Alhamdulillah
    [​IMG]

    Trip cari lauk diakhiri dengan aktiviti mengemas barang dan bot. Lepas ni ada group lain akan turun
    [​IMG]
     

Share This Page