Galeria Jambatan Pulau Pinang

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by mhafiz, Aug 29, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    mungkin juga
     
  2. siluk

    siluk Tenggiri

    Tumpang tanya kengkawan kat sini...lah ni brapa harga terkini tambang ke pelapik? Ujung batu=? Batu uban=? ???
     
  3. mhafiz

    mhafiz Siakap

    [​IMG]
    Hasil member turun hari isnin mggu lepas...

    **dengar cerita ada org bawak naik gt 28kg
     
  4. mhafiz

    mhafiz Siakap

  5. otc

    otc Marlin

    Menggasak sakan bro. Tahniah
     
  6. mhafiz

    mhafiz Siakap

  7. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Terbaik dari tuan mhafiz ;)
     
  8. mhafiz

    mhafiz Siakap

    Tq tuan manba...

    Hujung minggu ni ayaq lembut sepoi2 jom turun...otai2 pesan kalau belah hujong batu ni tiang darat banyak senangin kasaq2 ayaq lembot2 ni
     
  9. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Sama-sama.

    Terima Kasih kerana sudi ajak saya namun jauh ...saya duk kat Klang ;)

    Harap komplot kamu hujung minggu ni selamat semuanya . . . Amin

    Dapat senangin monster tu tolong jgn post gambar . . . dah takleh tahan racun ;D :D ;D :D ;D
     
  10. apai pelata

    apai pelata say yes!!! if you strong men.

    dahsyat....
     
  11. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    kalau sudah kena racun jauh pon terasa dekat weiiiii ;D ;D ;D
     
  12. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Aiyakkk cam selalu dengar je ayat ni ;D ;D

    Tuan bujok tak termakan racun kah wei :p :p
     
  13. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    pasti ...mau nya tidak ...... ;D
     
  14. shah883

    shah883 0135088832-biaq mancing ikan jgan mancing orang..

    hri isnin 24hb ni ayaq elok dak tn hafiz....ayaq cmtu elok duk tiang mana yer??
     
  15. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    24hb kompom tak elok sebab kering habis tahap kritikal . . . . . . . . sebab lum gaji wei ;D :D ;D
     
  16. AbangSayang

    AbangSayang WhatsApp/Telegram : 013-4244994

    nyampuk :mad:
     
  17. aqie94

    aqie94 Tenggiri

    asyik balik peneng..tapi tak penah try mancing bwah jambatan lagi....
     
  18. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    rugi kalau gitu tuan aqie ..... ;D
     
  19. manba_nkk

    manba_nkk Arowana

    Lain kali balik sana mancing dulu baru balik rumah ;D :eek: ;D
     
  20. bujok basah

    bujok basah Bersama Sifu Pak Hassan Persatuan Memancing Klang

    kalau kdn sama minat x per la ..... ;D
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page