- edited by kopytiam -

Discussion in 'Menjual, Mencari/Membeli & Menyewa' started by bdaknakal83, Jan 13, 2013.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bdaknakal83

    bdaknakal83 Association of Ampang Anglers TM

    salam tuan,

    first of all...welcome to pnet...

    second...tuan tidak dibenarkan mengiklankan sebarang produk atau perkhidmatan untuk dijual...selagi bilangan post tuan tidak mencapai 50 (status Siakap) dan ke atas

    KENAPA SAYA TIDAK BOLEH MELIHAT TOPIK MENJUAL ?

    Anda tidak boleh melihat topik menjual adalah kerana bilangan posting anda berada di bawah 50. Tingkatkan bilangan posting anda di dalam Pancing.net, dan anda akan dapat akses ke thread Menjual berkenaan

    image 01-View bagi forumer dengan bilangan posting bawah 50

    [​IMG]

    [​IMG]

    image 02-View bagi forumer dengan bilangan posting melebihi 50

    [​IMG]
    [​IMG]

    image 03-View di dalam thread Menjual
    [​IMG]
     
  2. bdboy76

    bdboy76 Marlin

  3. kopytiam

    kopytiam Marlin Staff Member

  4. bdaknakal83

    bdaknakal83 Association of Ampang Anglers TM

    sorry n tq.....maaf saya tak pasan ade regulation
     
  5. daqlie

    daqlie DFD reporting....

    50 post jer.. bukan susah sgt pon... 2 jam pon leh dpt... Sila tingkatkan post anda.. ;D ;D ;D
     
  6. afiz

    afiz P.net DUN Klang ... 019-2453593

    betul cam daqlie ckp... Kejap je kalo rajin tp xsemua thread akan dpt point.. Ada juga thread yg tiada point seperti 'kedai kopi' dan ' salam perkenalan'... Neway, hepi posting
     
  7. hipnee

    hipnee hip

    thanks for info.. kena usaha lg ler ni
     
  8. zekry85

    zekry85 Siakap

  9. carp_rumput

    carp_rumput Marlin

    cayok-cayok.....

    p/s: 12 perkataan jer dah dapat satu ponit... ;D ;D ;D
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page