DURIAN OHHH DURIAN.....

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by Pikachu, Aug 1, 2011.

Tags: Add Tags
  1. Pikachu

    Pikachu Komplot Nilai 019-3040063

    ASSALAMUALAIKUM SEMUA WARGA2 P.NET
    Sempena menyambut kedatangan ramadhan yang mulia thn 2011 satu perancangan telah diadakan untuk menjamu rakan seperjuangan di P.net dan kebetulan musim buah DURIAN telah melanda NILAI dan kami Ahli Jemaah Komplot Nilai sepakat untuk menjamu rakan-rakan dengan RAJA SEGALA BUAH ini iaitu DURIAN!!!
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

    Ahli Jemaah Komplot Nilai yang terlibat
    1. YANS - Tuan Tanah
    2. DAYDENG - Penasihat/Runner
    3. TARANTINO - Supplier Air Mineral
    4. AH TAT - Quality Checker
    5. JJ_Cool ​
    6. PIKACHU - Wartawan
    7. KERENGGE ​
    Ahli jemaah yang tidak dapat hadir Sauh, Nylon, Epolz dan tambansegan ​

    [​IMG]
    Yans dan Daydeng beraksi dengan kereta baru !!!​

    [​IMG]
    Tarantino yang sentiasa tersenyum​

    [​IMG]
    LALALAALLLLALLA ......penantian satu penyeksaan ...... lalalalalaalllaa​
     
  2. Pikachu

    Pikachu Komplot Nilai 019-3040063

    ;D ;D parang kontot mana deng ??? ahhh ko nie.. org dah tunggu tu ... copek lah bagi kek JJ tu ;D ;D ..​

    [​IMG] [​IMG]
    skill JJ bersama parang kontot​

    [​IMG]
    Turut dibantu oleh .... erkkkkk .. sapo ek... sorry den lupo lah namo encik yang ensem nie ;D ;D​

    [​IMG] [​IMG]
    :eek: :eek: sapo lah nie ekk... sampai nak naik ateh meja ... ni baru 1st round ... lom 2nd round lagi ;D ;D​

    [​IMG] [​IMG]
    Ko dah kenapa yans ... ??? nak NOVOMIN ???? baru pogang dah mabok ???​

    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]
     
  3. Pikachu

    Pikachu Komplot Nilai 019-3040063

    Ketibaan Tokey kolam n tokey cafe.... Tuan SF n Nodri dengan buah tangan PULUT ... ;D ;D sedap wa cakap lu ;D ;D first time den pekono durian + pulut + santan .... ;D ;D​

    [​IMG] [​IMG]

    [​IMG]
    Terima Kasih atas pulut tu ye bang ..... sedap !!​

    ;D ;D Dengan kedatangan tuan SF n Tuan Nodri ... maka bermulalah round ke-2 bagi beliau ....jangan marah ye bang ;D ;D​

    [​IMG]
    baru nak baca doa makan ker tengah target nak buah yang mana 1 ??? musykil nie... ​

    [​IMG]
    ;D ;D ;Dkan den dah cakap... sedap gila.... sampai tak nampak mata putih menikmati DEYAN+PULUT+SANTAN ;D ;D ;D​

    [​IMG]
    SAMPAI LICIN BEB !!! ​

    [​IMG]
    PORT YANG TERBAIK DIANTARA TERBAIK.... DURIAN + AIR-COND​

    [​IMG]
    mana ayah nie ibu ..... panas ..... nak gak ikut abg kat atas tu dok dalam keta sambil makan deyan​

    2nd round dah pun sampai penhujungnya ...... inilah hasilnya​

    [​IMG]
     
  4. Pikachu

    Pikachu Komplot Nilai 019-3040063

    round 2 berakhir bermulalah 3rd round ............. iaitu ketibaan Otai Pulau Ketam kita bersama Abg Khalid​

    dengan sopan nyer otai kita menjamah deyan D24​
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
    yans .... ekau terliur ker tengok ajie meratah deyan tu ??​

    [​IMG]
    ;D ;D ;D ;D siapa kata D24 tak sedap ..... sampai menjilat jari beb .... ;D ;D ;D ;D​

    eh gambar apa nie ??? siapa yang punya kerja lah yang membuang kat tanah org nie ..... jap den check ado tak den snap2 gambar perlaku nyo....
    [​IMG]

    [​IMG]
    yans punyo kojo deng.... ko tengok muko dio... cam org cuak jo... ​

    Round 3 dah start.... eha mana org tu ekk ??? ​

    [​IMG]
    ;D ;D lah ... kat sini ke bang..... kenapa ??? nak NOVOMIN ker ??? ;D ;D​

    macam biasa sesi bergambar dulu untuk mengabdikan kenangan bersama komlot nilai time nie ajie n abg khalid lom sampai lagi.. sorry ye ajie... ​
    [​IMG]
    [​IMG]

    Terima Kasih kami ucapkan kepada tuan-tuan yang hadir kerana sudi meluangkan masa beramah mesra bersama kami KOMPLOT NILAI dan kesempatan nie kami mengucapkan selamat berpuasa dah kami minta maaf diatas kelewatan dan terkasar bahasa semasa majlis dijalankan terutama tuan KIMIE ;D anda memang sempoi !!!! .... yang baik datang dari ALLAH dan yang buruk adalah dari kami ... sekian


    ASSALAMULAIKUM!!!!

    ;D ;D ;D PUASA KE TIDAK NIE ??? ;D ;D ;D ​
     
  5. Betok76

    Betok76 Marlin

    aik... reserve gak laaa... hehehe :p
     
  6. Rizal JJ

    Rizal JJ Mancing adalah hobi Keluarga tetap utama

    wowww...banyak nyerr derian... ::) ::) ::)
     
  7. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    nak reverse la plak..... ;D ;D ;D
     
  8. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    adei!!!....pose ni droyan mau singgit jer sekilo....
     
  9. qsepol

    qsepol Keluarga didahulukan..mancing diutamakan

    woww...besarnya buah durian,jenis apa tu ekk..... ;D ;D ;D
     
  10. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    droyan xde duri....
     
  11. msh bersabar............... ;D ;D ;D
     
  12. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    ADEEIIII... :p :p :p

    ADA KE PUASA PEPAGI DAH ADOOO REPOT MAKAN DERIANNNN....ADEEIIII....??? ::) ::)
     
  13. mzaharm

    mzaharm Tawakkal itu adalah berusaha bersungguh sungguh

    durian oh durian
     
  14. farid71

    farid71 Tenggiri

    As Salam & Selamat Berpuasa semua....

    Terima Kasih pd komplot Nilai krn sudi jemput kami sekeluarga....
    Durian 2 amat sedap! :p :p :p
     
  15. Betok76

    Betok76 Marlin

    aikkk...pegi tak ajak den pun... huhuhuhu :'( :'(
     
  16. jj_cool

    jj_cool komplot nilai

    wah!!!! derian...mabeles...
    pepagi poso ni da teliur derian plak...adehhhh!!!
    tq pada kengkawan p.net yg datang memeriahkan majlis...

    P/s : pika...ko jangan lupo up namo2 kengkawan yg datang...
     
  17. mzaharm

    mzaharm Tawakkal itu adalah berusaha bersungguh sungguh

    samo la den
     
  18. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    den pun last minit dapat info..layan je lah! ;D
     
  19. uehammer2

    uehammer2 EuHammer

    sampek atik ko jek..
    dah makan baru nak ajak..
    lapo wooo
     
  20. sttylo13

    sttylo13 Marlin

    Nyum2.. Sedapnyaa... ;D ;D ;D ;D
     

Share This Page