DAH 7 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

Discussion in 'PAPAN KENYATAAN UMUM' started by joran maluri, Oct 24, 2010.

  1. shahzam

    shahzam mancen jgn x mancen

    kedai jazadin kat teluk intan nih yg dkt kg. bahagia tu kan....
     
  2. palormy

    palormy klu ada trip call 0193368922

    kg bahagia tu dlm kwsan bandar teluk intan lg tu tuan...dekat kg gajah, dlm 20 minit dari bandar teluk intan
     
  3. d.A.m

    d.A.m Tenggiri

    5. DIMENSI AKUATIKno.24 jalan sp 4/28, bandar saujana putra...sy tinggal BSP ni...tp kedai ni kat mane.....
     
  4. arul87

    arul87 Tenggiri

    yang saya tahu ada 2 lagi kedai melayu,AO enterprise,kedai ni milik abang atan,barang berpatutan layanan tiptop,macam2 dia ajar,peramah lak tu..satu lagi kat temerloh,nama kedai Unik Kail,kalau balik kampung mmg selalu bli barang nak mancing kat sini..
    Alamat dia,AO enterprise,no 64,blok 5,Jalan Jujur,Bandar Tun Razak,56000,Cheras,KL kedai ni kalau nak tau kat tingkat atas,bawah dia kedai runcit,biasa kalau g sini tnye kat bawah tu dulu,cari abang Atan,kedai ni dekat ngan pam minyak BHP,ngan 7 E...satu lagi yang kat Temerloh tu ni alamat dia Unikkail Enterprise,No 20,Jalan Dato Bahaman 2,28000 Temerloh,Pahang darul makmur,kedai ni sebelah kedai mamak Old Town yang baru,belakang BSN
     
  5. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    tahniah kepada peniaga2 orang kita sekarang ini ;D ;D ;D semoga perniagaan mereka bertambah maju dan baik ;) ;) ;)
     
  6. Suhaimi Ghani

    Suhaimi Ghani Siakap

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    Sokong sangat dgn pendapat Tuan Bird. Member pancing net pun dah ramai. Kita bukalah atas nama pancing net. Ada kedai Pancing, ada bot pancing, organise program mancing dan lain-lain lagi. Bukalah share berapa yang kita perlu, katakan RM300,000. Kena ada project paper beserta dengan cash flownya sekali. Projection project seccess dan satu dua lagi hal lagi. Ini boleh menambahkan pendapatan ahli yang masuk share dan boleh bagi discount pada member pancing.net.

    Kalau 500 org masuk baru tak sampai seribu seorang. Yang nak ambik lebih lot pun tak ada hal kalau penyertaan kurang tapi disyorkan satu lot sorang sudahlah kerana objective untuk share bersama keuntungannya.

    Apa ditunggu lagi..orang-orang kuat pancing.net??..
     
  7. arul87

    arul87 Tenggiri

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    saya mmg setuju,cadangan yang bernas tuan,sambil memabcing boleh sumbangkan sesuatu pada opancing.net ni
     
  8. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    ramai yg berfikiran sedemikian...
    namum nak merealisasikan bukan semudah apa yg ditulis....
    tambah2 bab duit ni...
     
  9. jebon

    jebon Marlin

    berdasarkan pengalaman? ;D ;D
     
  10. budakkumpau

    budakkumpau Tenggiri

     
  11. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    pengalaman mengajar kite...
     
  12. farok

    farok Bilis

    salam...mintak maaf menyampuk cikit.... kedai melayu memang payah nak jumpa. kat melaka pun sama gak. semua kedai pancing kebanyakannya cina. kawan masuk dedak kawan pun kat kedai cina tapi urusan biz payah lah cikit. banyak lah songehnya. kawan ingat kita pakat-pakat buka kedai pancing. kawan pun tengah kompol modal nie.

    p/s- tak kan melayu hilang di dunia.
    hidup melayu bukannya me.....layu
     
  13. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    ooo...tuan ker yg call saya semalam??...citer pasal dedak....
     
  14. Abe

    Abe Marlin

    Re: DAH 5 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    Kat Chemor

    no phone toke kedai 0124503283 Mizi
     
  15. Abe

    Abe Marlin

    kehkehkeh....pi cucuk duit kat ATM,out servis xmau plak post kat sini ye....hehehe

    Terbaca kat page Kedai pancing...kisah benar .....MOD dah lock pulak topic tu

    Pendapat abe la sebagai seorang pengusaha kata kata @ ayat sebegini tak seharusnya keluar dari mulut atau catatan anda Tuan Pancing Tegar, bukankah lebih mudah kalau anda meminta maaf, anda tak rugi barang 1 sen pun dengan meminta maaf. Tetapi anda lebih menyakitkan hati pelangan anda dengan ayat sebegini. Mintak maaf la Tuan Pancing Tegar atas teguran abe ni....... Bukan niat abe nak besarkan perkara kecik nii tapi atas dasar nak membangunkan perniagaan bangsa abe merasa terpanggil untuk menegur anda.

    Ambil positif laa teguran abe ni....... pesan guru abe dulu " Kita berniaga ni kena letak diri kita sebagai 1st class begger dan berkawan dengan pelangan kita"
     
  16. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    kehkehkeh....pi cucuk duit kat ATM,out servis xmau plak post kat sini ye....hehehe

    adei...ade lagi yg xpuas hati ni...
    ayat ni dah jauh ke page lain dah...
    time tu dah reda dah...tahap gurau senda...
    kalo Tuan Abe masih terasa lagi xtau la...
    saya xtau la ape lagi niat korang...
    nak berbahasa macam mana lagi eden xtau la...
    sebolehnyer korang tu fikir dahulu sebelum post sesuatu yg boleh mengaibkan org lain...
     
  17. Abe

    Abe Marlin

    Tuan Pancing Tegar,

    Sila baca balik posting abe.....abe dah kata "ambik positif teguran laa abe" tujuan abe bukan nak mengaibkan, adat berkawan ni kena saling membetulkan kalau ada antara kenkawan yang TERsilap. kawan kawan adalah sebagai cermin pada diri kita untuk mengetahui kesilapan kita, alangkan nabi yang maksum pun ditegur dalam quran inikan kita, mana mungkin kita tak buat silap.

    lagi sekali abe ulangkan...ambil positif teguran abe nii.
     
  18. k0pi

    k0pi • Jigging Karat • รักการตกปà

    tolong promo kedai sahabat di Kelantan, warga-warga ngail Kelantan dijemput menziarah kedai beliau :

    Bakhari Trading - Hadapan Bank Islam, Bandar Pasir Mas, Kelantan.
    TEL : 019 9123939 (En. Bakhari / Abang Yee)
    Waktu perniagaan : 9:00am - 9:00pm (Jumaat pun buka).
     
  19. faizal_mas

    faizal_mas tawakal dan berharap hanya pada nya

    kedai kat puchong 2 ape alamat die ye,,le la g jeguk2
     
  20. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    alamat klik jer kat bawah tu...
     

Share This Page