DAH 7 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

Discussion in 'PAPAN KENYATAAN UMUM' started by joran maluri, Oct 24, 2010.

  1. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU ...
    APA KAT KORANG ROGERRR2 BELI BARANGAN NIAGA CARA BUNDELLL..
    3 KEDAI KIRA DAH POWER RENGER DAH..PANCING TEGAR PON SEKALI ODER RM10,000 HINGETT..
    JIKA 3 KODAI DAH BERAPA RIBU .... ??? ::) ::)

    1. PANCING TEGAR ENTERPRISE - PUCUNG- SELANGOR
    2. JOM PANCING BALCK ROHU - TMN CERAS UTAMA - W.PERSEKUTUAN
    3. ??? LUPA - TELUK INTAN - PERAK
    4. D'KAKI PANCING - IPOH - PERAK
    5. DIMENSI AKUATIKno.24 jalan sp 4/28, bandar saujana putra,lebuhraya elite.- kalau dr arah kajang boleh guna SKVE
    6. NADI MUKJIZAT ENT...NO,17 JALAN DU 2/1,TAMAN DAMAI UTAMA,KINRARA PUCHONG...(DEKAT DGN IPD BARU)
    7. Worldwide Anglers pandamaran, port klang.....dkt2 kolam pancing pandamaran
    8. HASHA JORAN...no 9 & 11 Jalan LP 1A/2,Taman Lestari Perdana , 55100 Seri Kembangan Selangor, Tel : 0389431808
     
  2. ojang

    ojang Phone : 012-6414733

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    bagus tu leh kurangkan kos... ;D
     
  3. Jimmy

    Jimmy Marlin

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    apa kata pnet bukak kedai plak..... ??? boleh ker ???
     
  4. harimau berantai

    harimau berantai anugerah tuhan..bersama kita menjaganya....

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    salam tuan2 sume.saye sokong..jarang ade kedai melayu..
     
  5. luna5065

    luna5065 Bilis

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    kat mana tu kedai orang kite:?
     
  6. wonderpets

    wonderpets "apa yang penting KERJASAMA"

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    salam'kum

    nak boli kek mano.........beli borang kek china ko........... ;)
     
  7. bird

    bird Patin Sg. Dengkil

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    Ape kata Pnet buka koperasi...

    Aktiviti : buka kedai pancing.. perkhidmatan sewa bot, menganjurkan pertandingan memancing.. buat kelas memancing... buat majalah berkaitan memancing...

    pendapat seposen teman..
     
  8. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    Apa maksud aji ni? 3 kedai melayu ? .....
    listkan kedainya dan alamatnya JM, mudah untuk kita mengunjunginya ...
     
  9. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    Terima kasih atas pendapat tuan bird. Untuk mwujudkan koperasi dan perniagaan memerlukan modal yang besar dan juga kosentrasi secara berterusan. Semua MOD disini dan pengurusan bekerja full time.

    Namun demikian dalam jangka masa panjang mungkin ada sesuatu yang boleh kami lakukan untuk memajukan lagi P.Net.

    Terima Kasih.
     
  10. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    UPDATE PAGE1....NAMA KEDAI TU.. ;D
     
  11. Maxx Peacock

    Maxx Peacock SENDIRI MAU INGAT LA...!!!!

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    kat ipoh pon ada..
    tuan nya nama mizie..nama kedai D'kaki pancing

     
  12. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    tambah lagi .... boleh di update ni ...
     
  13. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    NOTE...
     
  14. nelayankota

    nelayankota Tenggiri

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    Teman pun mizie jugak...!!Nelayankota...!!!! ;D ;D
     
  15. yj09

    yj09 Marlin

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    kalau kat gannu banyak kedai orang kita...

    kalau dema2 ni semua sepakat insyaallah boleh bagi rege yang kompetitif..
    dan kita perlu support dema... setakat beza singgit dua pilihlah kedai kawan-kawan
    kita..
     
  16. abu_melayu

    abu_melayu اِنَّ صَلاَتِي وَنُسُكِي ÙˆÙ

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    Tang kawan mmg boleh support tapi peniaga pun kena best price dan bagi info utk brgn pancing,bukan apa tak semua kaki pancing ada budget besar,kdg2 tgk set org lain grand tapi kita nak upgrade pun tak mampu dari segi kewangan,tu pendapat 3 sen dari saya ;D ;D

    P/S:saya pun nak beli kdg2 usha 2nd je :'( :'(
     
  17. razha

    razha Bilis

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    D'kaki pancing....mcm bese dgr jer..ni kedai yg dkt pekan chemor tu ker???
     
  18. pancing tegar

    pancing tegar Dato' Maharajalela.....A.K.A...Pasir Salak.

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    salam smua...

    kalo dapat no cantact kedai2 lain tu ok juga...
    leh terus unjurkan perbincangan dan rancangan yg sesuai.... ;D
     
  19. joran maluri

    joran maluri 019 3100410 HJ SAARI -WP

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    SAPA ADA TU BULEH2 LAH TOLONGGG LETAK KAT SINI....
    NANTI SAYA TOLONG UPDATEKAN YAA.... ;D
     
  20. selamber

    selamber http://klcarrental.blogspot.com

    Re: DAH 3 KEDAI PANCING ORG MELAYU .........???

    kalo bleh letakkan coordinate GPS skali.... :D
     

Share This Page