D7L represented trip parit & Longkang Andaman Sea ( Burma Bank ) 2012

Discussion in 'Laporan Atau Coretan Trip Memancing, Gathering dan' started by gedd06, Dec 13, 2012.

Tags: Add Tags
  1. gedd06

    gedd06 Marlin

    Terima kasih tuan sudi melawat dan comment report ni.. :)
     
  2. Saltiga_PJ

    Saltiga_PJ Fishing is An Adventure - No Day Without Fish.....

    Best ker trip nie tuan geddo....? Apa2 hal pun tahniah kepada tuan geddo.....puiiiiiii
     
  3. gedd06

    gedd06 Marlin

    best ke? ntah ..tanya la org yang sampai boring nak mancing sbb byk sgt ikan naik.... lalala....
     
  4. sttylo13

    sttylo13 Marlin

    Betul2 best ke kang??? Cam x caye jek.. Kikikikii...
     
  5. Romico

    Romico Tenggiri

    Tahniah pada semua ahli trip....terbaek....
    Tq juga kerna sudi jemput kawe (D7K) utk sesi open mkn2 ikan manit burma bank.
     
  6. gedd06

    gedd06 Marlin

    Terima kasih tuan...
    insyllh kalau ada rezki dijemput lagi...hehehe...
     
  7. aNLerMy

    aNLerMy Marlin

    Bukan sesaje jemput tuh...pas makan ingat nak cari modal mancing balik...tak ckup kaki la plak....kuikuikui
     
  8. Abuyon

    Abuyon "takder hal"

    Lamo doh ambo nak tanya persoalan yang sering bermain di pemikiran....ikan gred A yg gabak gabak saiznye sedap ker dimakan isinye?ke liat?....kalau banding dengan saiz saiz and kesedpan isi ikan gred A di malaysia nih ?.....
     
  9. Saltiga_PJ

    Saltiga_PJ Fishing is An Adventure - No Day Without Fish.....

    dah tentu rasanya lain tuan......
     
  10. syam

    syam Marlin

    Lain macam mane tu kang? Citer la sikit. Tak pernah plak makan ikan2 besor ni
     
  11. chard

    chard Bilis

    terbaek dr ladang .huhuhu sedopnya ruby snapper buat kari ;D
     
  12. Saltiga_PJ

    Saltiga_PJ Fishing is An Adventure - No Day Without Fish.....

    Lagi sedap merah kolam kang......ruby takder rasa lemak......kikikiki
     
  13. gelamaserdang

    gelamaserdang Tenggiri

    Trima kasih pada kanang Jawa.. Sebab bagi kepala ruby yg mabeles tu.. Sebelah masak sup kepala ruby.. Lagi sebelah bawak balik johor..Pekena kari kepala ruby plak.. Memang mabeles rasanya.. Lain kali leh bagi lagi.. Terbaik laa.. nk arapkan Ged*o..Ermmmmmmm..APTB la.. Hancing..haha..Larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.....Puiiiiiiiiiii...

    P/s : Errrr..KJ ade lagi x ikan balance2...
     
  14. gelamaserdang

    gelamaserdang Tenggiri

     
  15. is

    is Layan...

    Pehhh' daskattt betuiii tuan saltiga pj larni.. opsss.. Tuan Kang Jawa wakil D7L ;D .. tahniah besor2 tuan.. cepat betul maju kedepan... x terkejor doh ni.. ;D ;D .. tahniah juga buat tuan geddo n semua ahli trip... MANTAP!
     
  16. ptit

    ptit Tenggiri

    terbaik la geddo....bila la nak sampai BB ni...
     
  17. gedd06

    gedd06 Marlin

    hmm... cari umpan tongkol takda plak nak pergi ofb nih...hmm..guna ruby jer la buat umpan....lalala

    cc: kucing airpool
     
  18. gedd06

    gedd06 Marlin

    Terima kasih tuan is :)
     
  19. gedd06

    gedd06 Marlin

    terima kasih tuan ptit.... syok mancing kat sana , macam makan abc frado...hehehe...
    pergi la, berbaloi..insyllh. ;)
     
  20. Kenshee_Himura

    Kenshee_Himura Tenggiri

    kawe kalau BB (bukit bintang) bole la sampai... huhuhu
     

Share This Page