Cuba bwat spotcheck sikit..

Discussion in 'Keluarga' started by ilhamasong, Dec 4, 2009.

  1. jackpotara

    jackpotara Marlin

    ;D ;D ;D :D :D ;D ;D
     
  2. ;D sekutu ;D
     
  3. nanti36000

    nanti36000 besor puyer..

    betul3!!!
     
  4. ras

    ras ras@pancing.net

    sokong...... ;D
     
  5. joran huduh

    joran huduh huduh lagi hina tapi mau yg terhebat!

    sokong gakkk.. ;D ;D
     
  6. rockstar

    rockstar Marlin

    kekasih ku hanya dart dan rod....please understand me...... :'( :'( :'( :'(.......
     
  7. ras

    ras ras@pancing.net

    gewang........................
     
  8. adiesick

    adiesick casting,casting,casting..!!!

    btol-btol..terima kasih bro sebab bagi tips nak cover line!!
     
  9. mimie

    mimie Siakap

    noted.TQ bro ilhamasong. ;D ;D
     
  10. ilhamasong

    ilhamasong 017-777-3677 Lanun Johor

  11. ToReX

    ToReX Marlin

    tersenyum simpul bila aku baca thread ni
    errr.......mcm nak kantoi jer ..........
    kihkih
     
  12. ras

    ras ras@pancing.net

    bukan ker set casting tu dah jadi bini no.2 kau torex....nak kantoi apa benda lagi beb :p ;D ;D
     
  13. bulu_idong

    bulu_idong Kat mana nak melongkang nih????

    Salah tu..
    Sbnrnya dia nak pi redah paya....castin ruan....
     
  14. jat

    jat :Pt Klang - Psir Mas:

    Adehh,..nape laa tuan asong gi tempek kat sini...bocor taktik kita ??? ;D
     
  15. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    emmm errrrr ::) ::) ::) camane ye camane ye asong, errrrr ce citerr ce citerr yopp hehehehe :D :D :D ;) ;) ;)
     
  16. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Dah terlambat ponnnnnnnnnnnnn ;D ;D ;D ;D
     

Share This Page