CUACA DI TEMPAT ANDA HARI INI

Discussion in 'PAPAN KENYATAAN UMUM' started by Potocol, Sep 19, 2009.

  1. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Salam semua..
    Laporan cuaca dari Petaling Jaya:-
    Tarikh:- 19hb September 2009
    Masa:- 7.50pm
    Baru lepas hujan lebat, Gerimis dan sejuk sesangat.
    Shah Alam pun sama.
     
  2. acidd

    acidd kail nan sejengkal

    LAPORAN CUACA MLM NI HUJAN SEKEJAP RENYAI SEKEJAP LEBAT DI TG KARANG & KUALA SELANGOR
    TAPI MERIAH DENGAN BUNYI2 LETUPAN (mcm perang la pulak)
     
  3. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    PERANG MERCUN...HEHEHEHEHHEEE
    KALAU DI SAYONG TU MESTI LAGI HEBAT...MERIAM BULUH DAN BESI BERDENTUM2 SANA SINI..TULAH YG DIKATAKAN OLEH YEOP NAN TEMPOHARI...HEHEHHE
     
  4. namia_05

    namia_05 bangun mancing,tido mancing.013-6677199

    LAPORAN KAJI CUACA DI AMPANG.(TASIK/TAMBAHAN/BUKIT PERMAI)
    PUKUl:9.00pm
    hujan renyai2 takkala takbir berkumandang ...


    hati2 dijalan raya..
     
  5. acidd

    acidd kail nan sejengkal

    di tg karang cuaca dh kembali cerah alhamdulillah...takbir brkumandang sayup2 kedengaran
     
  6. Ariel5596

    Ariel5596 Marlin

    Cuaca di Gurun Kedah hujan lebat di sebelah pagi Sabtu 19/9/09...mlm cuaca baik diselangi bdentam-dentum bunyi mercun...tiba2 senyap sunyi sbb polis meronda :D :D :D..tgahari esok minta2 ler cuaca baik sbb nk bertolak ke rumah mertua di Klang S'gor...
     
  7. santap

    santap Hidup Ibarat Roda

    cuaca di kg tanjung musang atas, kedah adalah baik. bunyi mercun dan meriam buluh derdentum- dentum.
    termasuk umah saya. cuma asap menyelubungi seluruh kg.
     
  8. volvos

    volvos Marlin

    laporan cuaca semasa pekan...
    ujan sedang turun dgn lebat nya...
    menyambut kesyahduan syawal ni... ;D
     
  9. GENOSIDE

    GENOSIDE Biar gila manceng, jangan gila babeng

    Laporan Cuaca Hari Ini : 20.9.2009
    Lokasi : Kuala Terengganu, Terengganu

    Cuaca Mendung dari pagi sehingga petang, menyebabkan suasan Aidilfitri Pertama meriah!!!!
     
  10. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Malam raya yg pertama:- Jalan Kelang Lama cuaca sejuk. Hujan lebat seketika di Puchong, KL dan PJ diwaktu petang.
     
  11. volvos

    volvos Marlin

    mlm ni pekan ujan lebat tadi... ;D
     
  12. selayanggroup

    selayanggroup Marlin

    lokasi : Ampang
    Waktu : 10am

    Cuaca cerah...sesuai untuk memancing...tapi masih mood raya...
    selamat hari raya pada semua moderator dan ahli pancing.net
     
  13. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Selamat hari raya tuan SelayangGroup..

    Raya kedua di Jalan Kelang Lama bercuacakan cerah dan angin sepoi-sepoi bahasa dipagi ini...mungkin nak hujan lagi menjelang petang...wallahualam!
     
  14. Ariel5596

    Ariel5596 Marlin

    Cuaca di Klang pada pagi Raya ke 2 ini mendung & diramalkan akan hujan pada bila2 masa...hujan renyai dijangka akan bersambung pada sebelah petang & malam...sekianlah sahaja laporan cuaca utk kawasan Klang S'gor ;D ;D
     
  15. Budak kangaq(eDi)

    Budak kangaq(eDi) Location: Taman Melati, Beseri, Perlis

    Salam semua..
    Laporan cuaca dari Kangaq, Perlis:-
    Tarikh:- 20hb September 2009/ Isnin
    Masa:- 9.00 a.m

    - Cuaca amat baik sekali di utara, panas dan mendung sekali sekala.. kedengaran bunyi lagu2
    raya di rumah jiran2.. bunyi bom2 sudah tidak kedengaran lagi.(mercun da abiz kot..satgi kawan plak nak main)

    [​IMG]
    dan
    lalu lintas di sekitar negeri perlis juga baik dan terkawal.. tiada kemalangan dahsyat2 berlaku.Amin..
     
  16. Potocol

    Potocol PERAK DARUL RIDZUAN

    Bagaimana cuaca di Pulau Pinang Cik Farah???
     
  17. GENOSIDE

    GENOSIDE Biar gila manceng, jangan gila babeng

    Laporan Cuaca Hari Ini : 21.9.2009
    Lokasi : Kuala Terengganu, Terengganu

    Cuaca hari ke-2 Aidilfitri amat cerah...langit biru...kelihatan ramai yang dah start keluar beraye ke rumah sanak saudara dan kawan-kawan...
     
  18. AJIBANAX

    AJIBANAX Team Impian Lake Fishing @ FB

    semenyih semlm ujan..........ari ni cantik jom pegi memancing huhuhu ehhhhhhhh raya la kolam semua tutup ikan pegi open house tak kurang juga yang jumpa doktor akibat CNR huhuhuhuh esok ramai yang dah balik ke rumah masing2 kan pasal banyak tmpt start keje ari rabu huhuhuhu...........stok udang idup mesti xde kat trganu tol x geno? tahun lepas aku kena dah raya ke 5 pun belum tentu ada huhuhu
     
  19. volvos

    volvos Marlin

    pekan dari pagi tadi cerah dan panas je... ;D
     
  20. GENOSIDE

    GENOSIDE Biar gila manceng, jangan gila babeng

    Hujan sekejap waktu petang, tetapi tidak lebat, membantutkan hajat nak casting haruan buat adik ipar yang baru lahirkan anak...hehehe
     

Share This Page