Connection Problem / Resource Limit Reached - Perlukan Respon Forumer

Discussion in 'PAPAN KENYATAAN UMUM' started by kopytiam, Jan 31, 2012.

  1. pancinglama

    pancinglama Administrator

    sebenarnya sy mmg perasan ada beberapa "unknown bot" yg masuk dan extract bergiga2 byte data dari pnet ni setiap hari. tu sebab sy nak tau masanya. kot sy boleh match kan dgn masa bot tersebut buat kerja. sy mmg tengah modify root file utk block semua unknown bot ni. kot ada pakar2 apache boleh le pm sy. sy perkara ada pakar2 server kat sini. cuma mendiamkan diri je :)
     
  2. - Nodri Selama -

    - Nodri Selama - 013-5872713

    09.04.2013 antara jam 5.50pm - 6.40pm
    terjadi lagi masalah ini......
     
  3. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    fuhhhh baru leh bukak P.NET.. jenuh nak on9 hari hehehe ;D ;D ;D
     
  4. pancinglama

    pancinglama Administrator

    semalam pun ada yg sms sy kata tak boleh masuk. tp sy kat sini tak ada masalah. mungkin masalah kat service provider. kalau ada yg boleh confirm minta kongsi kat sini.
     
  5. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    saya bab2 teknologi "Connection Problem / Resource Limit Reached - Perlukan Respon Forumer" ni mungkin saya xarif tp hari ni merupakan antara yg terburuk juga susah nak on9 kat SI ini huhuhu ::) ::) ::)..
     
  6. Mr Jokers

    Mr Jokers Jemuduk

    Sama la kito..smlm kne ari ni pn kne..ingtkn connection problem..tp ble bkk fb ke youtube ok jer..truz pelik ttbe plak xleh bkk ttbe.. ???
     
  7. tengasmerah

    tengasmerah Arowana

    haah betul tu tuan hehehe ;D ;D ;D
     
  8. fishzilla

    fishzilla ThE KuMpAu King

    09/04/2013 : Antara jam 1230-1500 saye takleh bukak p.net..
     
  9. eizam

    eizam Marlin

    nk report gak lah...
    kat songkhla...

    dr awal pagi sekitar jam 9.30am - 4pm...
    x boleh masuk...

    connection problem katanya...

    jemmm....mmg tension....
    dah la skang ni hanya 5 benda sj yg di tgk bila pegang PC...

    i) Email rasmi (regular cutomer)
    ii) Pnet (regular customer...)
    iii)FB (xde apa yg di layan...hny online dan biarkan terbuka sj)
    iv)harian metro (baca dlm sejam.....dah abis baca semuanya)
    v) kosmo (pun sama dlm sejam dah khatam semuanya)
     
  10. berudu

    berudu Kejayaan Tdk Akn Dtg Kpd Manusia Yg Leka

    Semalam teman pun x boleh on9 start pukul 12.30pm-balik kerja....
     
  11. anaklaut

    anaklaut 0176978709

    today seem to be ok, but yesterday was the worst, office hour... location : klang
     

Share This Page